Post NL Drukwerkservice

Post NL Drukwerkservice van Innovative Solutions In Media (ism)

Door: Innovative Solutions In Media (ism)  06-06-2012
Trefwoorden: Website, E-commerce, Innovatieve Internettechniek

Uitdaging
De uitdaging voor ISM eCompany: het realiseren van een B2B webshop voor PostNL. In deze webshop moeten zakelijke gebruikers 24 uur per dag terecht kunnen voor het snel en efficiënt laten verzorgen van drukwerk.

Oplossing
ISM eCompany heeft drukwerkservice.nl ontwikkeld op basis van Sana Sites. Dit platform is vervolgens op maat gemaakt voor PostNL met de toevoeging van diverse applicaties. Het design van de B2B webshop is verzorgd door GuiltyPeople, dochteronderneming van ISM eCompany.

Resultaat
ISM eCompany en GuiltyPeople hebben een webshop gecreëerd waar zakelijke gebruikers snel en efficiënt printwerk kunnen samenstellen. De sterke combinatie van gebruikgemak en vormgeving maakt dat de gebruiker op eenvoudige wijze het bestelproces doorloopt. Om dit te realiseren is de webshop gebouwd op het Sana Sites platform en vervolgens op maat gemaakt met diverse applicaties. De webshop is volledig geïntegreerd binnen de huidige infrastructuur van PostNL middels koppelingen met de SAP omgeving en de ERP omgeving. In de Drukwerkservice zijn een aantal unieke mogelijkheden ingebouwd. Door een online bestandcontrole applicatie worden bestanden direct gecontroleerd en krijgt de gebruiker direct terugkoppeling op zijn scherm. Om variabele dataprinting mogelijk te maken is er een link met een Print Workflow Applicatie. Deze applicatie biedt gebruikers de mogelijkheid een preview te bekijken van het adresetiket als ze kiezen voor een geadresseerde mailing. Tenslotte sluit drukwerkservice.nl naadloos aan op de door PostNL gewenste branding en uitstraling. Tijdens de release van PostNL is naast een grondig redesign door Guilty People ook een flinke uitbreiding van functionaliteiten doorgevoerd zoals ondersteuning van mailpacks; de uitbreiding naar social media en de ondersteuning van klantbeoordelingen.

Trefwoorden: E-commerce, Innovatieve Internettechniek, Sana software, Website,

Contact Innovative Solutions In Media (ism)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanInnovative Solutions In Media (ism)

06-06-2012

ISM eCompany realiseert Truus.nl

ISM eCompany is verantwoordelijk voor de technische realisatie van Truus.nl, zusteronderneming GuiltyPeople, specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige interactieve ‘customer experiences’, heeft zich toegelegd op het design van de webshop.


Online vernieuwing voor Primera van Innovative Solutions In Media (ism) thumbnail
06-06-2012

Online vernieuwing voor Primera

 Wij voorzien Primera in verschillende e-commerce diensten. Zo wordt het design van de nieuwe site verzorgt door zusteronderneming Guilty People. Het eMarketing team adviseert over zoekmachine optimalisatie en richt Google Analytics in, zodat Primera haar online doelstellingen kan meten en analyseren.