Jongeren bestormen de Brabantse vastgoedmarkt

Door: Jo Brabant  05-09-2006
Trefwoorden: Vastgoed, Onroerend Goed, Vereniging

De Brabantse vastgoedmarkt is sterk gefragmenteerd, waarbij ervaring, kennis en informatie op dit moment veelal bij de oudere generatie ligt. JOB wil dit veranderen door de verbreding en transparantie van de vastgoedbranche te stimuleren en de uitwisseling van kennis te faciliteren. JOB is een platform voor jonge, bovengemiddeld presterende vastgoed-professionals in de provincie Noord-Brabant

De oprichting van JOB (Jong Onroerend goed Brabant) zal op vrijdag 25 augustus 2006 formeel plaatsvinden. JOB wordt opgericht in navolging op de drie succesvolle initiatieven van Jong Onroerend Goed Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

JOB wil haar doelstelling bereiken door het organiseren van dynamische en innovatieve activiteiten, naast de gebruikelijke excursies, projectbezoeken, lezingen en seminars. Daarnaast wil JOB een kennisplatform bieden aan een gedifferentieerd publiek binnen de vastgoedwereld om met hen mee te denken over innovatieve vraagstukken op het gebied van vastgoed.

Professionals tot 35 jaar uit verschillende bedrijfscategorieën worden uitgenodigd zich aan te melden. De leden kunnen o.a. werkzaam zijn bij projectontwikkelaars, beleggers, commercieel makelaars, adviseurs, overheid en woningbouwcorporaties.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit Jessie van Rooij (voorzitter), Frank Metsemakers (secretaris), Frederik Lokker (penningmeester), Niels van Geenhuizen en Tessa van den Boogaard (algemene bestuursleden).

De eerste bijeenkomst van JOB vindt plaats op 24 oktober 2006 en is alleen toegankelijk voor leden en sponsoren. Deze eerste activiteit zal een sterk netwerkkarakter hebben met korte lezingen door personen uit theorie en praktijk,. Daarnaast introduceert het bestuur van de JOB de vereniging bij haar leden met een gloedvol betoog over passie en ambitie binnen het vastgoed.

Informatie over de JOB en het JOB-lidmaatschap is te vinden op de website www.jobinside.nl of op te vragen via [email protected] Op genoemde website staan tevens links naar de websites van de zusterverenigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Trefwoorden: Job, Noord-brabant, Onroerend Goed, Vastgoed, Vastgoedbranche, Vastgoedmarkt, Vereniging