JTM Partners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elektroweg 11 B , 3051 NB Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over JTM Partners

JTM Partners is een kantoor, dat administratieve diensten en belastingzaken verzorgt, voor zowel het bedrijfsleven als de particulier. Voor de particulier betekent dat onder meer de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Voor bedrijven voeren wij een complete bedrijfsadministratie, d.w.z : geautomatiseerde boekhouding, jaarverslag. , aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting en wij doen uw salarisadministratie.

Om de ondernemer zijn werk te kunnen laten doen en opdat hij zich niet behoeft te bekommeren om de administratieve rompslomp, doen wij als administratiekantoor ons werk.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JTM-Partners-316830041661192/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JTM Partners in Elektroweg 11 B, Rotterdam Zuid-Holland 3051 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3051 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736655]