Juice Junkie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goudsesingel 91 , 3031 EE Rotterdam, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Juice Junkie

Wij zijn twee jonge ondernemende Rotterdammers, genaamd Mahyar Aref en Tito Bynoe. Na jaren in de horeca sector te hebben gewerkt en door de nodige ervaring, een flinke dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn wij in staat geweest iets moois op te zetten aan de rand van het bruisende hart van onze favoriete stad Rotterdam. Namelijk "JuiceJunkie" Dit is een jonge en frisse onderneming dat zich richt op mensen die zich bewust bezighouden met hun lichaam in het bijzonder het nuttigen van o.a. gezonde groente en fruitsappen. Wil je een lekker en gezond sapje , gezonde Yohurtbowl of een heerlijke Smoothiebowl? Dan ben je bij juicejunkie dus aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JuiceJunkie-195705554106468/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Juice Junkie in Goudsesingel 91, Rotterdam Zuid-Holland 3031 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lunch diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Lunch per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3031 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821316]