Kapperazzi Kapsalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maltaplein 12 , 3059 XW Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kapperazzi Kapsalon

Het team van Kapperazzi staat altijd klaar om u een advies op maat te geven. Persoonlijk advies... daar gaat het om! Binnen zonder afspraak, lekker makkelijk! Wilt u NU een ander kapsel, kom dan bij ons langs. Alle medewerkers van Kapperazzi zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op kappersgebied! Overtuig uzelf en laat ons bewijzen dat we "kappers met ideeën" zijn.

Onze vier salons voeren een eigen stijl en concept. Wij zijn "Kappers met ideeën", en dat maken wij maar al te graag waar in onze salons. Al onze medewerkers adviseren en informeren u over het kapsel dat het beste bij u past. Wij laten niets aan het toeval over. Wij willen immers dat u zich happy voelt met uw nieuwe kapsel en dat u met een goed gevoel onze salon verlaat. Door hoogwaardige training op vaktechnisch gebied zijn onze salonmedewerkers altijd op de hoogte van de laatste trends op haargebied.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kapperazzi Kapsalon in Maltaplein 12, Rotterdam Zuid-Holland 3059 XW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3059 XW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821201]