KASTEN - ALLES OP MAAT BIJ KASTENOPMAAT

Door: Kastenopmaat  26-04-2007
Trefwoorden: Kasten, Kast, Inloopkast

SINDS 1991 KASTEN OP MAAT

André en zijn echtgenote Ria Ruigrok van der Werven zijn in 1991 begonnen in Zwijndrecht
aan de Karel Doormanlaan 73.
Maatmeubel Kastenopmaat houdt zich sinds die tijd nog steeds bezig met het vervaardigen van kasten op maat, zoals schuifdeurkasten, inloopkasten, boekenkasten, enz. en daarnaast alle andere soorten meubelen naar eigen idee.
De taken tussen de echtelieden zijn goed verdeeld: zo zorgt André voor de productie en montage van de meubelen, terwijl Ria zich voornamelijk bezig houdt met de verkoop, het e-mail verkeer en de administratie.
De formule van Kastenstudio Maatmeubel bleek zo aan te slaan, dat
al snel een tweede filiaal werd geopend in Rotterdam, thans gevestigd in de Woonmall Alexandrium III. Kastenstudio Maatmeubel is aldaar gevestigd op een bijzondere locatie: naast het monumentale Polderhuis op de begane grond van het woon-winkelcentrum.

PERFECTE KWALITEIT – VOLLE GARANTIE
Het geheim van het succes ligt, zo vertelt Ria, in het feit dat alles tot op de millimeter op maat wordt gemaakt in de kleur en uitvoering die de klant zelf kan bepalen. Daarnaast zijn de kasten en meubelen van een perfecte kwaliteit en beschikt Kastenstudio Maatmeubel over een eigen montageteam van ervaren meubelmakers.
Doordat bovendien alle kasten in de eigen werkplaats worden vervaardigd,  blijven de kasten betaalbaar.

Het feit dat het merendeel van de klanten via mond-op-mond-reclame bij Kastenstudio Maatmeubel terecht is gekomen, zegt dan ook veel over de kwaliteit en onze goede service, aldus de trotse eigenaar André Ruigrok.  Deze service is niet aan een tijdslimiet gebonden. U krijgt dus levenslange garantie.

Trefwoorden: Inlooopkasten, Inloopkast, Kast, Kasten, Kastenopmaat, Kastenwand, Kastenwanden, Maatmeubel, Schuifdeurkast, Schuifdeurkasten, Schuifkast, Schuifkasten,