Khawar Import & Export

Afdrukken

Is Khawar Import & Export incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Abraham van Beyerenstraat 23-25 , 3043 JA Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Khawar Import & Export

Khawar Telecom dé Groothandel voor Mobiele Telefoon Hoesjes, Accessoires en Onderdelen

KhawarTelecom.com is dé groothandel voor telefoonhoesjes, accessoires en onderdelen. Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare groothandel telefoon hoesjes en accessoires voor bijna elk merk en type GSM- mobiele telefoon, smartphone en tablet? Kijk dan niet verder, want bij KhawarTelecom.com bent u aan het juiste adres!

KhawarTelecom.com is opgericht in 1998 en is inmiddels een ervaren en gespecialiseerd groothandel voor telecom accessoires. Van hoesjes en opladers tot aan reparatie onderdelen en gereedschap, deze groothandel GSM-mobiele telefoon accessoires en onderdelen heeft het allemaal!

Als groothandel telefoonhoesjes, accessoires en onderdelen hanteren we eerlijke prijzen en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle service en levering binnen slechts 24 uur. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk online op onze webwinkel www.KhawarTelecom.com va

Kaart

Producten en diensten

Groothandel Telefoonhoesjes en Accessoires

03-12-2015

Khawar Telecom dé Groothandel voor Mobiele Telefoon Hoesjes, Accessoires en OnderdelenAndere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Khawar Import & Export in Abraham van Beyerenstraat 23-25, Rotterdam Zuid-Holland 3043 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer rotterdam diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam rotterdam per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3043 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810739]