Kleine Ster Uitvaartbegeleiding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korne 103 , 3068 GN Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kleine Ster Uitvaartbegeleiding

Mijn naam is Kitty van Dijk, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Kleine Ster is ontstaan doordat ik er over nadacht om iets anders te gaan doen als de verpleging waar ik al sinds 1979 in werkte. De laatste jaren als O&G-verpleegkundige, gespecialiseerd in verloskunde. Op de verloskamers kwam ik regelmatig in aanraking met het overlijden van baby's voor, tijdens of na de bevalling. Het begeleiden van ouders die dit meemaakten gaf zoveel voldoening dat ik hier iets meer mee wilde doen. Ook vond ik dat er wel wat kon veranderen aan de "volwassen" manier waarop een uitvaart voor een baby werd geregeld. Na maanden van nadenken besloot ik een uitvaartonderneming te beginnen, gespecialiseerd in het verzorgen van de uitvaarten van baby's en kinderen. Om meer kennis van zaken te krijgen wat betreft het uitvaartwezen heb ik een opleiding tot uitvaartbegeleider gedaan bij Meander in Zwolle. Na geruime tijd van voorbereiding, zoals een kantoor inrichten, relaties benaderen, folders en visitekaartjes maken, ziekenhuizen e.d. bezoeken, is Kleine Ster op 1 juli 2010 van start gegaan. Van samen met ouders hun kindje naar het crematorium brengen tot aulaplechtigheden met 400 belangstellenden en alles daartussenin heb ik meegemaakt, ook Islamitische, Hindoestaanse, Surinaamse en Antilliaanse uitvaarten. Dat de aanpak, zoals die van Kleine Ster, gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de reacties die verschillende nabestaanden op de website bij de persoonlijke ervaringen hebben geschreven. Wat Kleine Ster onderscheidt van de andere (grotere) uitvaartondernemingen, is dat ik alles zelf doe. Van het aannemen van de telefoon, het eerste (voor)gesprek, de verzorging, de dagelijkse controles, besprekingen, de uitvaart zelf tot het nagesprek, alles wordt gedaan door mij. Wanneer de uitvaart zelf erg groot wordt kan ik rekenen op de hulp van een aantal vrouwelijke collega's die dezelfde visie en aanpak hebben als ik.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Kleine-Ster-Uitvaartbegeleiding-475550482642178/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kleine Ster Uitvaartbegeleiding in Korne 103, Rotterdam Zuid-Holland 3068 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3068 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824761]