window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":20,"ttGuid":"FE4821FB2CA67CC2","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /> <meta name="Originator" ..." />

Oh nee, het wordt weer zomer!

Door: Kliniek Nieuwstraat  02-04-2009
Trefwoorden: Laser, Definitief Ontharen, Verwijderen

Door S. Schot

Het is weer zover; we kunnen ons gaan voorbereiden op de zomer. Niet voor iedereen is dat direct een vreugd. Want het is ook de tijd van het gevecht tegen ongewenste beharing en het bikiniklaar maken van alle lijnen. Helaas zijn scheren, harsen, crèmes en epileren slechts tijdelijke oplossingen. En wat dacht je van die afschuwelijke Brazilian Wax?

 

Permanente oplossing

De haargroei wordt voor een deel gestuurd door hormonen. Testosteron en andere mannelijke hormonen zijn hierin belangrijk. Permanente laserontharing kan de oplossing bieden tegen overmatige haargroei. De meest geschikte laser is de LYRA-laser. Deze laser zendt lichtimpulsen uit met een zeer hoge energiewaarde. De energie wordt vervolgens opgeslagen in de haarzakjes die dan selectief vernietigd kunnen worden. De LYRA-methode is ook zeer geschikt voor de donkere huid.

 

De behandeling

Je haar kent drie verschillende fases  in de groei. Dit zijn de groeifase, overgangsfase en rustfase. De behandeling met laser heeft alleen effect op de haren in de groeifase. Het is daarom nodig om meerdere keren terug te komen om alle haren te kunnen verwijderen. De duur van elke ontharingsbehandeling is afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone en van de groeidichtheid van de haren op die plaats. Bij Kliniek Nieuwstraat duurt een behandeling voor de bovenlip ongeveer 15 minuten, een bikinilijn ongeveer 30 minuten en een onderbeen 45 tot 60 minuten.

 

Er is dus een pijnloze en succesvolle oplossing om overbeharing tegen te gaan. Na een aantal behandelingen bij Kliniek Nieuwstraat kunt u voortaan extra genieten van de zomer.

 

Kijk op de site van definitief ontharen.

Trefwoorden: Definitief Ontharen, Laser, Lichaamshaar, Overbeharing, Verwijderen,

Contact Kliniek Nieuwstraat

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share