Kliniekoverzicht.nl - Plastische Chirurgie Ervaringen en Kliniekeninfo van start

Kliniekoverzicht.nl - Plastische Chirurgie Ervaringen en Kliniekeninfo van start van Kliniekoverzicht.nl

Door: Kliniekoverzicht.nl  22-02-2007
Trefwoorden: Migraine, Kliniek, Botox

Veel aanbieders
Veel consumenten die een Kliniekoverzicht.nl en/of een Kliniekoverzicht.nl behandeling overwegen, worstelen met belangrijke vragen als; Hoe weet ik of een kliniek goed is?.... Hoe vakbekwaam is de specialist?... Hoe zijn de ervaringen van patiënten?... Wat zijn de risico's van bepaalde behandelingen?... Hoe goed is de nazorg geregeld?... Door het vele aanbod en de grote prijsverschillen tussen aanbieders onderling, ziet de consument vaak door de bomen het bos niet meer. Is goedkoop bijvoorbeeld ook duurkoop? Of is het juist heel logisch dat een zeer vakbekwame specialist ook hogere tarieven hanteert? Op deze en tal van andere vragen wil Kliniekoverzicht.nl een antwoord geven.

Ook voor klinieken interessant
Op het internet zijn al vele informatiesites over klinieken te vinden. Het unieke aan Kliniekoverzicht.nl is niet alleen het feit dat de bezoeker klinieken, specialisten en behandelingen via een uitgebreide zoekfunctionaliteit kan zoeken en vinden, maar ook dat de bezoeker de mogelijkheid heeft om zijn/haar ervaring te delen met anderen.

Voor de deelnemende klinieken heeft Kliniekoverzicht.nl ook veel meer te bieden dan de andere concurrerende sites op dit gebied. Zij kunnen via een eigen login en beheermodule hun eigen informatie up-to-date houden, eigen nieuws, aanbiedingen, voor en na foto’s van patiënten toevoegen. En nog veel meer.

Initiatiefnemers over Kliniekoverzicht.nl
Kliniekoverzicht.nl is een initiatief van 3 ondernemers, elke met zijn eigen ervaring en expertise; conceptontwikkeling, technische realisatie en website-optimalisatie. Één van de initiatiefnemers over Kliniekoverzicht.nl: "Geen enkele informatiesite over klinieken biedt zowel de aanbieder gratis mogelijkheid tot een uitgebreide vermelding van zijn/haar kliniek op de site als de consument de mogelijkheid om klinieken én specialisten persoonlijk te beoordelen. Het is uiteindelijk onze bedoeling dat alle in Nederland bestaande klinieken op onze site worden vermeld. Wij vinden dat Kliniekoverzicht.nl een grote aanwinst is voor de consument. Ook zullen wij Kliniekoverzicht.nl constant blijven uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Hierbij gaan we nauw luisteren naar de wensen van de gebruikers. En hiermee bedoelen wij zowel de deelnemende klinieken als de bezoekers van onze site”.


geplaatst door: Kliniekoverzicht.nl - Plastische Chirurgie Klinieken en Ervaringen 
bron: Kliniekoverzicht.nl

Trefwoorden: Bodyscan, Borstvergroting, Botox, Compressiekleding, Ervaringen, Haartransplantatie, Injectables, Kliniek, Klinieken, Liposculpture, Liposuctie, Migraine, Mri Scan, Neuscorrectie, Ogenlaser, Ooglaser, Ooglaseren, Ooglidcorrectie, Priveklinieken, Witte Tanden