Max-Fi is een goed alternatief voor WIMAX

Door: Kmc Group  18-09-2008
Trefwoorden: Internet, Computersystemen, Internettoegang

Max-Fi is een uniek product in de wereld. Het is speciaal ontwikkeld om in de huidige en toekomstige draadloze netwerk behoefte te voorzien.
In vergelijking met de huidige netwerkproducten heeft Max-Fi een groter bereik tegen lagere TCO kosten.

Door dit verbeterde product is het mogelijk om met een standaard zendvermogen van 100mW(Wi-Fi standaard), afhankelijk van de omgevingsfactoren, een bereik tot wel twee kilometer te bereiken. Als gevolg hiervan kan het aantal toegangspunten (Acces Points/hotspots) tot een draadloos internet verminderd worden. Met als resultaat lage exploitatiekosten.

Max-Fi werkt zonder aanpassingen met standaard componenten zoals bijvoorbeeld een laptop of Wi-Fi geschikte GSM’s.

Tegenwoordig is er veel vraag naar mobiele televisie en internettelefonie. Max-Fi speelt hierop in door producten te ontwikkelen om een snel netwerk op te zetten en een snelle internet toegang te realiseren. De producten zijn geschikt voor onder andere grote bedrijventerreinen, havens, steden en universiteitscampussen.

Max-Fi wordt al breed in de wereld toegepast. New York, Helsinki en Knokke zijn enkele voorbeelden. In de haven van Antwerpen wordt over een gebied van 65km2 deze producten ingezet.
KMC Systems uit Rotterdam gaat deze producten inzetten bij het realiseren van oplossingen voor haar relaties in Nederland.

Meer informatie over de Max-Fi is te vinden op de website www.max-fi.com.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Max-Fi kunt u contact opnemen met Ronald de Hoog, telefoonnummer 010-4466618 . Voor meer informatie over KMC kunt u terecht op de website www.kmc.nl.

Trefwoorden: Computersystemen, Internet, Internettelefonie, Internettoegang, Mobiele Televisie