Kneppelhout en Korthals Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boompjes 40 , 3011 XB Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kneppelhout en Korthals Advocaten

Kneppelhout & Korthals Advocaten is een middelgroot full service kantoor. Middelgroot heeft als voordeel dat we klein genoeg zijn om te elkaar kennen, te respecteren en er samen wat van te maken. Maar wij zijn groot genoeg om belangrijke en omvangrijke zaken te kunnen behandelen. Wij bundelen onze krachten en hebben geen last van de wet van de verminderde meeropbrengst.

Specialist, geen generalist
Full service betekent dat wij u met alle relevante specialismen effectief en efficiënt kunnen bijstaan. Vanzelfsprekend doen wij daarbij een stapje meer en stemmen wij onze diensten af op uw situatie en op u als ondernemer. Want specialisten zijn net iets sneller, adequater en beter geïnformeerd dan generalisten.

Niet alleen meedoen, maar ook winnen
Bij Kneppelhout werken specialisten die alles weten van bijvoorbeeld internationale handel, douanezaken, navorderingen, ketenaansprakelijkheid, specifieke arbeidsrechtelijke zaken, patenten, boekenonderzoek, doorstarts en juridische structuren. Onze advocaten en medewerkers werken op zeer hoog niveau. Dat moet, want wij willen niet alleen meedoen, maar ook winnen. Hoe en wat zij doen en wat daar voor u de meerwaarde van is, laten we u graag zien.

Ons grootste specialisme is teamwerk
Synergie en samen zijn onze toverwoorden. Want in de praktijk zijn veel zaken multidisciplinair en hebben een internationale component. Denk aan een fusie waarin alle bedrijfs- en juridische aspecten belicht moeten worden, privaatrechtelijke posities, aansprakelijkheden, commerciële contracten, arbeidsrechtelijke zaken en intellectueel eigendom.

Wij pakken deze zaken gezamenlijk aan. Hebben we een bepaald specialisme niet in eigen huis (bijvoorbeeld tax) dan betrekken wij daar externe specialisten bij. Ook ons internationale netwerk heeft zeker een meerwaarde voor uw onderneming. Onze wereld houdt, zeker voor ondernemers, niet op bij de landsgrenzen, de Nederlandse taal en het Nederlands recht.

Onze specialismen:
1.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kneppelhout en Korthals Advocaten in Boompjes 40, Rotterdam Zuid-Holland 3011 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3787162]