Kooijman Autar Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Straatweg 7 , 3051 BA Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kooijman Autar Notarissen

Kooijman Autar is het kantoor voor iedereen die op zoek is naar een juridisch adviseur die vooral wijst op de mogelijkheden en niet blijft steken bij de onmogelijkheden. Hierdoor worden kansen gecreëerd, besparingsmogelijkheden benut en toekomstige kostbare procedures voorkomen.

Wij leggen ons toe op het geven van advies op het gebied van het familierecht, erfrecht, onroerendgoedrecht en vennootschapsrecht. Maar ook op het gebied van de erfbelasting, schenkbelasting, overdrachtsbelasting en diverse onderdeling van de inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting, hebben wij experts in huis. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor estateplanning, het maken van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, oprichten van vennootschappen, stichtingen en andere rechtspersonen, splitsingen, fusies, overnames en het opzetten van financieringsconstructies en samenwerkingsverbanden.

We doen graag wat u vraagt maar nog liever wat u wil. Hierbij besteden we aandacht aan de fiscale gevolgen en de mogelijke problemen op langere termijn.

Daarnaast begeleiden we u graag bij de aankoop en levering van uw woning en het kiezen voor de juiste hypotheek/financiering.

Onze vestiging is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Maar we kunnen ook bij u langskomen.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Op werkdagen: in overleg ook buiten genoemde werktijden. Op zaterdag alleen in overleg geopend, op zondag alleen bij spoed

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kooijmanautar/
Twitter: https://twitter.com/kooijmanautar

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kooijman Autar Notarissen in Straatweg 7, Rotterdam Zuid-Holland 3051 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3051 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3786127]