Kvv hond

Afdrukken

Is Kvv hond incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Adres: Dovenetelstraat 25 F , 3053 JD Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kvv hond

Kvv hond is gespecialiseerd in vers vlees voor honden. De kwaliteit van het vlees ligt erg hoog bij Kvvhond. De meeste webshops die vers vlees aanbieden hebben simpelweg geen 100% rauw vlees. Dit claimen zij wel maar in de werkelijkheid worden er heel veel andere voedingswaarden in het product vermalen waardoor het geen 100% kvv hond is.

Wist u dat honden van nature helemaal nooit brokken eten? Honden zijn van nature carnivoren en zijn dol op vlees. Wanneer uw hond overstapt zult u merken dat hij in de eerste instantie een wat doffer uiterlijk krijgt. Dit heeft te maken met het feit dat uw hond de eerste 2 dagen erg veel gifstoffen verliest. Na 2 dagen dus op de derde dag zult u merken dat de huid van uw trouwe viervoeter meer glanst dan ooit. Wanneer de 5de dag is aangebroken dat uw viervoeter al geen brokken meer neemt maar alleen nog Kivo vers vlees dan zult u merken dat hij vele malen meer energie heeft dan voorheen. De hond zal stralen en u zult enorm genieten als hondeneigenaar.

Bent u overtuigd maar vind u het nog een beetje spannend om een keuze te maken? Kies dan voor Kivo compleet zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of dat uw hond voedingstoffen te kort komt. Zolang er compleet op het etiket staat dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van uw hond. Bent u meer ervaren en geeft u vaker vlees aan dieren dan kunt u ervoor kiezen om verschillende smaken en soorten aan uw viervoeter te geven.

Kvv hond levert gratis door heel Nederland, België en Duitsland. U kunt via de webshop hoogwaardige voeding kopen speciaal voor uw huisdieren. Profiteer nu van extreem hoge zomerkorting. Het eten word geleverd door eigen vrieswagen. U krijgt de voeding in de vorm van bevroren worsten welke u meteen in de diepvries kunt bewaren.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Kvv hond in Adres: Dovenetelstraat 25 F, Rotterdam Zuid-Holland 3053 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer vers vlees hond diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam vers vlees hond per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3053 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813785]