SiteAlarm.nl waarschuwt ondernemers

Door: Label A  06-02-2009
Trefwoorden: Online, Sms, Expert

'Gewaarschuwde MKB' ers lopen geen omzet of klanten mis'

SiteAlarm.nl stuurt ondernemers een sms bij problemen op hun website
 

Rotterdam, 5 februari 2009 – Via de website SiteAlarm.nl kunnen ondernemers sinds vandaag van een praktische, laagdrempelige dienst gebruik maken. Grote en kleine bedrijven kunnen met één simpel sms-bericht hun website aanmelden voor een continue controle. Label A, de initiatiefnemer van SiteAlarm.nl, zorgt er 24 uur per dag tot zelfs elke minuut voor dat van de aangemelde website gecheckt wordt of deze nog online is. Als er op de site na diverse controles daadwerkelijk problemen zijn ontdekt, krijgt de aanmelder van de betreffende domeinnaam een sms-bericht. Deze kan dan zo snel mogelijk contact opnemen met zijn leverancier om het euvel te verhelpen. Zo voorkomt SiteAlarm.nl op een eenvoudige manier het mislopen van omzet of klanten via de website, hoort een ondernemer niet via via 'dat de site eruit ligt' en hoeft men dit ook niet constant zélf in de gaten te houden.

SiteAlarm voor MKB' ers
Het komt in de praktijk vaak voor dat zich problemen op websites voordoen of dat een site gedurende een bepaalde periode zelfs helemaal niet te bereiken is. De bezoeker stuit dan op een foutmelding en haakt af. Juist voor MKB'ers -die geen IT-afdeling hebben die regelmatig de site in de gaten houdt- biedt SiteAlarm een groot voordeel. Eén simpel sms'je om de dienst aan te zetten, zorgt ervoor dat een ondernemer geen omkijken meer heeft naar de bereikbaarheid van zijn/haar website. SiteAlarm.nl constateert het probleem, waarschuwt de ondernemer, die daaropvolgend actie kan ondernemen en daarmee de schade (inkomstenderving, mislopen van klanten e.d.) kan beperken.

Naleving Service Level Agreements
SiteAlarm biedt ook voordelen voor organisaties die hun IT-leverancier vaak hoge bedragen betalen voor bepaalde Service Level Agreements (SLA's). De sms-tool van SiteAlarm.nl zorgt dat men voor een klein bedrag (v.a. 1,50 eur/mnd) kan controleren of deze overeenkomsten juist worden nageleefd.
 
-einde bericht-

Trefwoorden: Coldfusion, Expert, Online, Sitealarm, Sms, Webmasters, Webtool,