NIEUWSBERICHT: Nu ook ‘kinder wrap armbanden’ op Littlegift.nl

Door: Littlegift.nl  24-07-2009
Trefwoorden: Wrap Bracelets, Wrap Armbanden, Armband Voor Kinderen

Littlegift.nl, de webshop met leuke cadeautjes waar vrouwen ‘happy’ van worden, heeft de collectie wrap armbanden uitgebreid met hippe wrap armbanden speciaal voor kinderen en jonge meisjes. Deze armbanden, verkrijgbaar in vrolijke kleuren en verschillende thema’s, zijn net als de overige wrap armbanden ontworpen en handgemaakt door sieradenontwerpster Miranda de Koning van MooiZo Sieraden en op internet exclusief te bestellen via www.littlegift.nl

Uniek ontwerp en diverse thema’s
De MooiZo kinder wrap armbanden op Littlegift.nl worden gekenmerkt door een geheel eigen stijl en het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze stijl komt tot uiting in de vrolijke kleurencombinaties, mooie bedels en oog voor detail. De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en thema’s zoals Glamour girls, Sweet, Lief en Snoepje.

Noot voor de redactie
Neem voor vragen contact op met Ilse Rijvers, via 06-12140629 of [email protected] Hoge resolutie afbeeldingen zijn beschikbaar. Tevens staan wij open voor deelname aan Bel & Win of andere (kortings) acties.


Collectie kinder wrap armbanden Littlegift.nl

 

Trefwoorden: Armband Voor Kinderen, Kinder Wrap Armband, Littlegift, Mooizo Sieraden, Wrap Armbanden, Wrap Bracelets,