cleantech investment meeting van 18 februari wegens TEVEEL aanmeldingen verzet

cleantech investment meeting van 18 februari wegens TEVEEL aanmeldingen verzet van Lotsov * Business Incubation, Acceleration, Internationalization

Door: Lotsov * Business Incubation, Acceleration, Internationalization  18-02-2009
Trefwoorden: Ban, Lotsov, Nebib

toen NeBIB en lotsov * een aantal weken geleden bedachten dat het wel weer eens tijd werd voor een ?'nice little get together' (NeBIB noemt dit een BAN) hadden we niet kunnen vermoeden dat het zo uit de hand kon lopen.
wij dachten gewoon ff een paar duurzame denkers, doeners & investeerders uit ons netwerk18 februari @ lotsov HQ bijelkaar te brengen.

maarrrrr

de oproep was er nog niet uit of we hadden de eerste 60 aanmeldingen al binnen. toen de oproep ook nog via het zeer actieve netwerk van de rotterdam pioneers werd verspreid kwamen er alras nog tientallen bij. (blijkbaar is/was er behoefte aan zo'n meeting)

dus

met een totaal van meer dan 200 (!) aanmeldingen en de geringe grootte van onze oorspronkelijke locatie zijn we dus (helaas) genoodzaakt om deze meeting te verzetten.

(als je je via NeBIB aangemeld hebt dan ben je nog steeds welkom voor een afgeslankte & gewoon gezellige borrel en dus zonder echt programma)
niet getreurt: binnen 2 weken maken we EN onze nieuwe datum EN uitgebreider programma bekend!

wil je op de hoogte blijven? stuur me dan even een mailtje via [email protected] met als onderwerp 'aanmelden voor 18 februari' (dan kunnen we dadelijk de mailbox googelen en weten we zeker dat we je niet vergeten ;-)

with cooperativ regards,

edgar neo
____________________________________________________
lotsov ® * business incubation, acceleration, internalization
[email protected] | Mobile +31(0)6 16 14 97 66
www.lotsov.info | Telephone +31(0)84 003 28 93
linkedin | xing | Skype edgarneo

follow us @ twitter too! http://twitter.com/lotsov

Trefwoorden: Ban, Doeners & Investeerders, Lotsov, Nebib,

Contact Lotsov * Business Incubation, Acceleration, Internationalization

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share