Sfeer in huis: pasen en voorjaar bij home-deco

Sfeer in huis: pasen en voorjaar bij home-deco van M. Hertogh Trading

Door: M. Hertogh Trading  10-03-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Woonaccessoires, Kaarsen

De nieuwe collectie is speciaal voor het voorjaar en speciaal voor pasen. De paraffine modellen (holle kaarsen waar een waxinelichtje of bosje bloemen in geplaatst kan worden) en eikaarsen zijn te verkrijgen in speciaal voor het voorjaar ontwikkelde pasteltinten. Deze nieuwe pastelkleuren creeren een frisse voorjaarssfeer in huis. (wit, paars, groen en roze) De eikaarsen zijn niet alleen te verkrijgen in de vier verschillende pasteltinten maar ook in de paaskleuren geel en groen.

Voor de lente is er een collectie buitenkaarsen te krijgen, zeer hoge kwaliteit en een dikke lont. Bollen, blokkaarsen en kabouters in zeer veel verschillende kleuren en afmetingen. Evanals de holle modellen zijn deze kaarsen ook te krijgen in brons en zilver.

De baroquekaarsen zijn terug na het succes van het afgelopen najaar, maar zijn nu ook te verkrijgen in frisse kleuren, ze walmen niet, branden regelmatig op en hebben zeer veel branduren.

Ook nieuw zijn diverse soorten kandelaars in de kleuren zilver en zwart, de kandelaars zijn van zeer goede kwaliteit. Leuk te combineren met de paraffine modellen of de baroque kaarsen.

Voor een overzicht, zie

Trefwoorden: Kaarsen, Webwinkel, Woonaccessoires

Andere producten en diensten van M. Hertogh Trading

Nieuw! Tassen van Benga Rabbit van M. Hertogh Trading thumbnail
27-10-2011

Nieuw! Tassen van Benga Rabbit

De tassen van het nieuwe merk "Benga Rabbit" zien de nieuwe trend voor man en vrouw!Nieuwe collecties bij www.home-deco.nl van M. Hertogh Trading thumbnail
20-10-2009

Nieuwe collecties bij www.home-deco.nl

Drie nieuwe collecties woonaccessoires zij binnen gekomen bij home-deco.nl!

Een collectie met katoen en jute: quilts, kussens, bedspreien, poefs en meer..
De tweede collectie bestaat uit "oud hout" producten: dienbladen, windlichten, spiegels, krijtborden en zeer veel meer..
De derde collctie bestaat uit klokken, de klokken hebben een diameter tot 120cm!


Nieuwe collecties bij home-deco van M. Hertogh Trading thumbnail
29-07-2009

Nieuwe collecties bij home-deco

Eindelijk zijn er drie nieuwe collecties binnen bij .   Een nieuwe collectie “oud hout” woonaccessoires, een collectie quilts en kussens, en een serie serviesgoed passend bij de rest van het assortiment


Aanbiedingen bij home-deco van M. Hertogh Trading thumbnail
09-05-2008

Aanbiedingen bij home-deco

Home-deco.nl heeft een groot deel van de collectie woonaccessoires afgeprijsd, kortingen tot wel 60%. (voor een overzicht van alle aanbiedingen zie: ) Om de collectie up-to-date te houden wordt de collectie regelmatig aangevuld met nieuwe trendy artikelen. De collectie van home-deco wordt gebaseerd op de ontwikkelingen in de woonbranche en de vraag van de consument. Om hieraan te kunne


Kabouter kaarsen voor buiten (Tuinkabouters) van M. Hertogh Trading thumbnail
18-02-2008

Kabouter kaarsen voor buiten (Tuinkabouters)

Terug bij home-deco, de kabouterkaars voor buiten. De kabouterkaars, het topproduct van 2007 is terug van weggeweest. De kaars is verkrijgbaar in drie verschillende maten en diverse verschillende kleuren. (zie: ) De kaarsen zijn voor 100% paraffine en dus van topkwaliteit! De kabouiters zijn te krijgen is respectievelijk 14cm, 18cm en 35cm, met een brandduur van 60, 100 en 15


Nieuwe Collecties woonaccessoires bij home-deco.nl van M. Hertogh Trading thumbnail
04-12-2007

Nieuwe Collecties woonaccessoires bij home-deco.nl

Home-deco.nl heeft nieuwe collecties woonaccessoires en kleinmeubelen in verschillende stijlen.

Een grote collectie "oud hout" accessoires is toegevoegd aan het assortiment, dit is een aanvulling op de grote hoeveelheid "oud hout" producten die home-deco al in het assortiment had. Deze nieuwe collectie bestaat o.a. uit windlichten, spiegels, dienbladen, kaarsenhouders en zeer veel andere producten met de "oude look".


Home-deco.nl is online van M. Hertogh Trading thumbnail
17-10-2007

Home-deco.nl is online

Home-deco.nl, een nieuwe webwinkel met een grote collectie woonaccessoires en kaarsen is online.  Voortaan kunt voor uw woonaccessoires hier terecht.

Home-deco biedt kwaliteit aan tegen een scherpe prijs, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe trendy producten. Om met de trends mee te kunnen blijven gaan zal home-deco.nl ook altijd veel producten in de aanbieding hebben.

De kaarsen van home-deco zijn van