MellaCare

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Da Costastraat 138 , 3027 JL Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over MellaCare

De afgelopen jaren krijgen steeds meer volwassen te maken met een huid probleem. Om het huidprobleem goed te kunnen behandelen is het belangrijk dat je met de juiste huid-, product- en behandeladvies door een huidtherapeut laat adviseren.

Een huid “probleem”, kan diverse oorzaken hebben. Er zijn diverse behandelmogelijkheden en producten om de symptomen van een huidprobleem te beperken.

Het verhelpen van een huidprobleem, is van meerdere factoren afhankelijk.
De ernst van de huidaandoening, huidskleur, raciale eigenschappen, leefstijl, voedingsgewoontes, productgebruik, weersomstandigheden, kunnen een huidprobleem in de handwerken.

Voor het behandelen van acne, pigment, overbeharing, littekens zijn er diverse therapieën en producten beschikbaar. De keuze voor een behandeling en product zijn afhankelijk van o.a. de persoonlijke wensen, de huidaandoening, huidconditie, leefstijl en eetgewoontes. Bekijk het behandeloverzicht, voor mogelijkheden voor uw huidprobleem.

Heb je een huidprobleem of wil je een mooie en gezonde huid houden?

Neem vrijblijvend contact met MellaCare op.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/huidenlasertherapie/
Twitter: https://twitter.com/DonkereHuid

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MellaCare in Da Costastraat 138, Rotterdam Zuid-Holland 3027 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Make-up diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Make-up per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3027 JL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824854]