Mens Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Posthoornstraat 21 , 3011 WD Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Mens Advocaten

Mens advocaten is gespecialiseerd in letsel- en overlijdensschade. Ons kantoor werkt uitsluitend voor slachtoffers. Wij nemen voor u de zorgen uit handen na bijvoorbeeld een verkeersongeval, een ongeval op uw werk of een medische fout.

Onze letselschadeadvocaten zoeken voor u uit wie aansprakelijk is en verzorgen de aansprakelijkstelling. Verder brengen wij samen met u de schade in kaart. Indien nodig regelen wij tussentijdse voorschotten. Om uw schade goed te kunnen onderbouwen vragen wij medische informatie op en werken wij samen met onze vaste medisch adviseur.

Ons kantoor onderscheidt zich door haar deskundigheid op het gebied van schadevaststelling. Zo berekenen wij zelf het verlies aan arbeidsvermogen of gederfd levensonderhoud.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Mens Advocaten in Posthoornstraat 21, Rotterdam Zuid-Holland 3011 WD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 WD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826339]