Meuva Asbestsanering

Meuva Asbestsanering van Meuva B.V.

Door: Meuva B.V.  02-08-2011
Trefwoorden: Asbest, Asbestsanering, Bodemverontreiniging

Asbest heeft als bouwmateriaal vele positieve eigenschappen en is in het verleden veelvuldig toegepast. Helaas heeft asbest een zeer groot nadeel: de onaanvaardbare kans om hiervan een ernstige ziekte op te lopen zoals longkanker of buikvlieskanker. Toen asbesthoudende materiaal in 1993 vrijwel verboden werden, was Meuva één van de eerste bedrijven die op professionele wijze asbest is gaan verwijderen.

Deskundigheid in asbestverwijdering
Onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers, multi-inzetbare machinepark en volledige certificering (SC 530 - asbestverwijdering) garanderen onze opdrachtgevers van een deskundig uitgevoerd project waarbinnen de risico's geminimaliseerd zijn. Dankzij een zeer nauwkeurige werkwijze is de kans op achtergebleven asbest uitgesloten, waardoor u en uw medewerkers na de uitvoering van de werkzaamheden met een veilig gevoel opnieuw aan de slag kunnen.

Nieuwe ontwikkeling voorkomt verspreiding van asbest
Een unieke ontwikkeling die door Meuva is opgestart, is de ontwikkeling van een speciale unit om asbest, met asbest vervuild materiaal en/of vervuilde grond weg te zuigen waarbij de gevaarlijke stoffen direct luchtdicht worden verpakt voordat zij de verpakkingsmachine verlaten. Deze ontwikkeling stelt ons in staat om de veiligheid naar een nog hoger plan te tillen en tevens opdrachten uit te voeren die tot nu toe niet of slechts zeer moeilijk konden worden uitgevoerd.

Trefwoorden: Asbest, asbest verpakkingsmachine, Asbest Verwijderen, Asbest Verwijdering, asbesthoudende materiaal, Asbestsanering, bodem saneringsbedrijf, Bodemverontreiniging, professionele asbest verwijderen, saneringsbedrijf, SC 530 - asbestverwijdering, Vervuilde Grond,

Andere producten en diensten van Meuva B.V.

Meuva Zuigtechniek van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Zuigtechniek

Meuva zuigunits zuigen op efficiënte wijze de grond tussen kabels en leidingen weg waardoor een project snel is afgerond met een minimaal risico op beschadiging.


Meuva Grondsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Grondsanering

Op het gebied van grondsanering beschikt Meuva over alle expertise en het machinepark om iedere klus - groot of klein - tot een goed eindresultaat te brengen.


Meuva Sloopwerken van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Sloopwerken

Van een kleinschalige klus op één locatie tot het ontmantelen van complete fabrieken en installaties.