Meuva Grondsanering

Meuva Grondsanering van Meuva B.V.

Door: Meuva B.V.  02-08-2011
Trefwoorden: Graafmachines, Bodemverontreiniging, Grondsanering

In het verleden is helaas niet altijd even bedachtzaam omgegaan met het milieu. Als gevolg hiervan is de bodem op veel plaatsen in Nederland vervuild. Zeker wanneer sprake is van ernstige verontreiniging zal de overheid de eis stellen dat deze verontreiniging wordt verwijderd voordat er bijvoorbeeld nieuwbouw mag worden gepleegd.

Uitgebreid machinepark op het gebied van grondsanering

Op het gebied van grondsanering beschikt Meuva over alle expertise en het bijbehorende machinepark om iedere klus - groot of klein - tot een goed eindresultaat te brengen. Meuva heeft de beschikking over meerdere grondzuigwagens die grond boven kabels en leidingen wegzuigen waardoor de kans op breuk of lekkage tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard voorziet ons  machinepark in allerhande graafmachines, rupsgraafkranen en eigen materieel voor het vervoer.

Luchtdichte verpakking van vervuilde grond
Zelfs wanneer er sprake is van zeer zwaar vervuilde grond waarvan de verwijdering tot nu toe grote problemen met zich meebracht, heeft Meuva een oplossing voor handen. Dankzij de beschikbaarheid van een zelf ontwikkelde zuigunit die de afgezogen grond veilig en luchtdicht verpakt voordat deze de machine verlaat, kunnen wij ook in dit soort gevallen de veiligheid en efficiëntie van de uitgevoerde werkzaamheden garanderen.

Trefwoorden: bodem saneringsbedrijf, Bodemverontreiniging, Graafmachines, grondafzuiging, Grondsanering, rupsgraafkranen, saneringsbedrijf, Vervuilde Grond,

Andere producten en diensten van Meuva B.V.

Meuva Zuigtechniek van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Zuigtechniek

Meuva zuigunits zuigen op efficiënte wijze de grond tussen kabels en leidingen weg waardoor een project snel is afgerond met een minimaal risico op beschadiging.


Meuva Asbestsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Asbestsanering

Toen asbesthoudende materiaal in 1993 verboden werden, was Meuva één van de eerste bedrijven die op professionele wijze asbest is gaan verwijderen.


Meuva Sloopwerken van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Sloopwerken

Van een kleinschalige klus op één locatie tot het ontmantelen van complete fabrieken en installaties.