Meuva Sloopwerken

Meuva Sloopwerken van Meuva B.V.

Door: Meuva B.V.  02-08-2011
Trefwoorden: Slopen, Sloopwerken, Sloopwerkzaamheden

Op het gebied van sloopwerkzaamheden beschikt Meuva over een jarenlange ervaring binnen uiteenlopende projecten. Dankzij de grote flexibiliteit van onze onderneming kunt u ons voor vrijwel iedere klus contacteren. Van een kleinschalige klus op één locatie tot het ontmantelen van complete fabrieken en installaties. Vooral in de chemische industrie hebben al vele bedrijven gebruik gemaakt van onze diensten.

Sloopwerken worden flexibel en persoonlijk uitgevoerd
De schaalgrootte van ons bedrijf biedt aan de ene kant het voordeel dat wij de beschikking hebben over alle noodzakelijk instrumenten en machines om iedere klus aan te kunnen pakken. Variërend van robots om in kleine of gevaarlijke ruimtes te werken tot en met een unieke unit voor het zuigen van asbest of vervuilde grond waarbij het afvalproduct direct veilig wordt ingepakt. Aan de andere kant is Meuva weer niet te groot waardoor wij flexibel kunnen inspringen op uiteenlopende vragen, uw probleem met één telefoontje wordt opgelost en onze werknemers zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Traceerbaarheid en milieu
Om een project geheel kant-en-klaar schoon op te leveren, hebben wij tevens de expertise van een volledige grondsanering in huis. Hiervoor hoeft u niet met twee verschillende bedrijven samen te werken. Een volledige traceerbaarheid van het proces wordt gegarandeerd door onze vaste acceptanten van afvalstoffen. Op het gebied van metalen werken wij samen met Lion Metals. Dit bedrijf garandeert een 100% monitoring van de afvalstromen en is volledig gecertificeerd om alle reststoffen te kunnen verwerken.

Trefwoorden: sloop saneringsbedrijf, Sloopwerken, Sloopwerkzaamheden, Slopen,

Andere producten en diensten van Meuva B.V.

Meuva Zuigtechniek van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Zuigtechniek

Meuva zuigunits zuigen op efficiënte wijze de grond tussen kabels en leidingen weg waardoor een project snel is afgerond met een minimaal risico op beschadiging.


Meuva Grondsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Grondsanering

Op het gebied van grondsanering beschikt Meuva over alle expertise en het machinepark om iedere klus - groot of klein - tot een goed eindresultaat te brengen.


Meuva Asbestsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Asbestsanering

Toen asbesthoudende materiaal in 1993 verboden werden, was Meuva één van de eerste bedrijven die op professionele wijze asbest is gaan verwijderen.