Meuva Zuigtechniek

Meuva Zuigtechniek van Meuva B.V.

Door: Meuva B.V.  02-08-2011
Trefwoorden: Graafmachines, Bodemverontreiniging, Grondsanering

Zeker in stedelijke gebieden zijn vrijwel geen locaties meer te vinden zonder kabels en leidingen in de grond. Graafwerkzaamheden worden vaak uitgevoerd door graafmachines met een groot risico op beschadiging van hetgeen er in de grond zit en de hieruit voortvloeiende problemen. Variërend van uren zonder stroom, gas of water tot en met een langere periode geen productie kunnen draaien. Om nog maar te zwijgen over de mogelijk claims die hieruit voort kunnen vloeien.

Minimale risico's dankzij grondafzuiging
In veel gevallen biedt het traditionele handgraafwerk geen oplossing; het is te langzaam, te duur en in sommige gevallen zelfs niet eens meer toegestaan binnen de Arbo-wetgeving. In dit soort kwesties zet Meuva zuigwagens in. Deze zuigen op een efficiënte en voorzichtige wijze de grond tussen kabels en leidingen weg waardoor een project snel is afgerond met een minimaal risico op beschadiging. Overigens wordt deze techniek niet alleen toegepast bij kabels en leidingen, maar is deze ook zeer geschikt om bijvoorbeeld de tere wortels van een boom die verplaats dient te worden, uit te graven.

Trefwoorden: bodem saneringsbedrijf, Bodemverontreiniging, Graafmachines, grondafzuiging, Grondsanering, saneringsbedrijf, Vervuilde Grond, Zuigtechniek, Zuigunit, Zuigwagen,

Andere producten en diensten van Meuva B.V.

Meuva Grondsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Grondsanering

Op het gebied van grondsanering beschikt Meuva over alle expertise en het machinepark om iedere klus - groot of klein - tot een goed eindresultaat te brengen.


Meuva Asbestsanering van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Asbestsanering

Toen asbesthoudende materiaal in 1993 verboden werden, was Meuva één van de eerste bedrijven die op professionele wijze asbest is gaan verwijderen.


Meuva Sloopwerken van Meuva B.V. thumbnail
02-08-2011

Meuva Sloopwerken

Van een kleinschalige klus op één locatie tot het ontmantelen van complete fabrieken en installaties.