Slopen ruwwaterzuiveringsinstallatie

Slopen ruwwaterzuiveringsinstallatie van Meuva B.V.

Door: Meuva B.V.  02-08-2011
Trefwoorden: Slopen, Sloopwerken, Sloopwerkzaamheden

 

Project: slopen ruwwaterzuiveringsinstallatie

  • Hoogte: 30 meter
  • Oppervlakte: 2500 m2

    Sloopmethode

Alvorens er met de sloop is gestart, is door een SC 540 bureau een onderzoek uitgevoerd betreffende de eventuele aanwezigheid van asbest. Vervolgens is de fabriek machinaal gesloopt door middel van knippen.

Zware en hoog gelegen componenten zijn gedemonteerd en afgehesen door telescoopkranen. Op de grond werden deze delen tot kleinere stukken gebrand en geknipt, geladen in containers en afgevoerd naar een gecertificeerde verwerker. Tijdens de sloop zijn regelmatig extra onderzoeken uitgevoerd tussen dubbelwandige stalen installatiedelen.De werkzaamheden behelsden tevens de sloop van de naastgelegen loods. Hier bevonden zich gronddrogers die grote hoeveelheden aangekoekte grondresten bevatten. Deze vervuilde grond is na openknippen afgezogen door de grondzuigmachines en gestort in containers van een afvalverwerkend bedrijf.

Trefwoorden: bodem saneringsbedrijf, Bodemverontreiniging, Graafmachines, grondafzuiging, Grondsanering, saneringsbedrijf, SC 530 - asbestverwijdering, sloop saneringsbedrijf, Sloopwerken, Sloopwerkzaamheden, Slopen, Vervuilde Grond,