MobileTrack GPS & Mobility dienstverlener verhuist naar Zoetermeer

Door: Mobiletrack  13-11-2006
Trefwoorden: Thuiszorg, Beveiliging, Gps

De faciliteiten van het nieuwe pand maakt het mogelijk om de MobileTrack dienstverlening nog beter uit te voeren. Dit geldt in het bijzonder voor het succesvolle Total Mobile GPS Zorgalarmering dienst en het verder uitbreiden van de White Label Value Added Reseller concept.

Met ingang van 1 november 2006 heeft MobileTrack daarom het moderner kantoorpand betrokken in Zoetermeer. Het nieuwe adres van MobileTrack is:

MobileTrack

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener met als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen.

Meer informatie over MobileTrack is te vinden op www.mobiletrack.nl

Contact
MobileTrack
T. Band
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]

Over MobileTrack
MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS en Mobility dienstverlening. Zij levert diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (senioren) zorg en overige GPS en Mobility gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer verhuurs en zorg. Speciaal voor de zorgmarkt zijn er succesvolle totale mobiele alarmering zorgmodules en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

Trefwoorden: Beveiliging, Extramuraal, Gps, Mobiele Alarmering, Mobiletrack, Thuiszorg, Tracé, Track, Zorgdiensten,