MobileTrack levert een hoogkwalitatieve “Low Priced” GPS Objecten beveiligingsoplossing

MobileTrack levert een hoogkwalitatieve “Low Priced” GPS Objecten beveiligingsoplossing van Mobiletrack

Door: Mobiletrack  28-06-2007
Trefwoorden: Zorg, Beveiliging, Gps

De Objecten beveiligingsoplossing bestaat uit een kleine GPS zender die communiceert met de wereldwijde satellieten om de locatie te bepalen. Voor het communiceren met de GPS zender wordt gebruik gemaakt van een (prepaid) simkaart. Elke willekeurige mobiele simkaart provider is hiervoor geschikt. De voeding wordt geleverd door een interne batterij maar de GPS zender kan ook worden gekoppeld aan een externe accu. De GPS Objecten beveiligingsoplossing is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in te bouwen.

Zodra u het Object wilt lokaliseren belt u de GPS zender op. De GPS zender verbreekt de verbinding waarnaar direct de locatiecoördinaten wordt gestuurd naar uw mobiele telefoon, PDA of naar de MobileTrack Online Portal.

De prijs voor deze hoogkwalitatieve Objecten beveiligingsoplossing bedraagt slechts euro 249,- incl. BTW.

Extra modules zijn leverbaar zoals een navigatie, microfoon, blokkeer en bewegingsmodule zodat u indien gewenst de GPS zender kunt uitbreiden voor meerdere toepassingen. Daarnaast is er een complete GPS zender pakket inclusief navigatiesoftware en PDA/Smartphone leverbaar waarmee u niet enkel uw objecten mee kunt beveiligen maar ook direct mee kunt navigeren van A naar B.


MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: l.visser@mobiletrack.nl


Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

Trefwoorden: Autobeveiliging, Beveiliging, Bootbeveiliging, Extramuraal, Gps, Gsm, Hulpverleners, Tracing, Track, Zorg, Zorgbehoevenden