MobileTrack PeopleTracker Geofencing wordt vaak toegepast in bedrijfsprocessen

MobileTrack PeopleTracker Geofencing wordt vaak toegepast in bedrijfsprocessen van Mobiletrack

Door: Mobiletrack  05-06-2007
Trefwoorden: Zorg, Beveiliging, Gps

Met Geofence wordt bedoeld dat er een denkbeeldige cirkel om een persoon, object of gebouw wordt gedefinieerd waarbij men een melding krijgt zodra de persoon uit de denkbeeldige cirkel gaat of juist als de persoon de denkbeeldige cirkel binnen gaat. Vele bedrijfstoepassingen zijn er denkbaar zoals tijdregistratie, lokalisatie, beveiliging en alarmering.

De PeopleTracker kenmerkt zich door een zeer snelle en stabiele GPS fixatie met de GPS satellieten, lange batterijduur, alarm spreek-luister verbinding en “white labeled” maatwerk mogelijkheden.

MobileTrack biedt haar Online Portal dienstverlening voor het lokaliseren en traceren van de personen met vele mogelijkheden voor alarmmeldingen. Deze dienstverlening is benaderbaar via een PC, PDA of Mobiele telefoon die is gekoppeld aan het Internet. Naast deze Online Portal dienstverlening biedt MobileTrack ook koppelingen met de bekende beveiliging- en zorgalarmcentrales.


MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: l.visser@mobiletrack.nl


Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS en Mobility dienstverlening. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (extramuraal) zorg en overige GPS, RFID en Mobility gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl
Trefwoorden: Alzheimer, Beveiliging, Dementie, Geofence, Gps, Zorg,