MobileTrack vult haar GPS Track&Tracé Zorgmodule voor het traceren van personen verder aan.

MobileTrack vult haar GPS Track&Tracé Zorgmodule voor het traceren van personen verder aan. van Mobiletrack

Door: Mobiletrack  07-03-2007
Trefwoorden: Zorg, Beveiliging, Gps

De standaard Zorgmodule is reeds voorzien van vele mogelijkheden en functionaliteiten zodat de Zorgmodule direct als één totale keten kan worden meegenomen in de zorgbedrijfsprocessen. Via de beveiligde MobileTrack Online Portaal kunt u direct via uw eigen PC de personen traceren en lokaliseren of dit overlaten aan gespecialiseerde Zorgalarmcentrales. Daarnaast is het mogelijk om klantspecifieke wensen en eisen in de Zorgmodule als maatwerk mee te nemen en te implementeren.

Voor het leveren van de Zorgmodule wordt er nauw samengewerkt met gerenommeerde partners waaronder Verklizan. Op de Zorg&ICT beurs 14-16 maart in Jaarbeurs Utrecht zal de PeopleTracker uit de MobileTrack Zorgmodule samen met de Verklizan UMO-zorgcentrale worden gepresenteerd.

Meer informatie over de MobileTrack Zorgmodule:
http://www.mobiletrack.nl/brochures/mobiletrack_zorgmodule.pdf


MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]


Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in de GPS en Mobility dienstverlening. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van track & tracing, beveiliging, (extramuraal) zorg en overige GPS en Mobility gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl

Over Verklizan BV
Sinds de oprichting in 1983 heeft Verklizan zich gespecialiseerd in communicatietechnologie. Vanaf begin 90-er jaren richt Verklizan zich meer en meer op de zorgsector. Door de toenemende vraag naar zorgoplossingen, vormt de ontwikkeling aan de UMO-zorgcentrale momenteel de kernactiviteit van Verklizan. Meer informatie is beschikbaar via de website:
www.verklizan.comTrefwoorden: Beveiliging, Extramuraal, Gps, Gsm, Hulpverleners, Tracing, Track, Zorg, Zorgbehoevenden