Morgan Automatisering B.V.

Morgan Automatisering B.V. van Morgan Automatisering

Door: Morgan Automatisering  03-01-2008
Trefwoorden: Design, Consultancy, Installatie

Wij kennen een lange samenwerking met diverse vooraanstaande fabrikanten. Door onze certificeringen kunnen wij u van passend advies voorzien en een goed verloop van implementatietrajecten garanderen.
Morgan werkt ondermeer voor:

Amphia Ziekenhuis

C.A.K. de Rijke B.V.

De Vier Vijzels

Franciscus Ziekenhuis Roosendaal

Het Oosten Woningcorporatie

Gem. Belastingen Den Haag

Interpharm B.V.

Martinair Holland N.V.

Medisch Centrum Scheveningen

Menzies World Cargo B.V.

MOL (Europe) B.V.

Mölnlycke Health Care

Norfolkline B.V.

Rijkswaterstaat

Stichting Grafisch Lyceum Rotterdam

T-Mobile Nederland B.V.

Vanaf de start als mobiele operator in Nederland doet T-Mobile al zaken met Morgan Automatisering. Destijds met slechts een paar Windows servers en wat PC's.Morgan leverde al de nodige hardware en software. T-Mobile groeide ontstuimig en had behoefte aan meer Windows en Unix systemen, netwerkcomponenten en een StorageArea Network. Morgan adviseerde T-Mohile over de uitgebreide configuraties en de juiste prijsjprestatîe van de componenten. Ook de kennis van de medewerkers in de ondersteunende diensten van Morgan bleef op peiImet de technologi¬sche onrnrikkelingen. Daar maakt T-Mobile nog steeds tot volle tevredenheid gebruik van.

Trefwoorden: Applicatiebeheerders, Automatisering, Cisco, Citrix, Consolidatie, Consultancy, Design, Detachering, Doa Check, Fulfilment, Helpdeskactiviteiten, Ict, Implementatie, Inkoop En Verkoop Van It Producten, Installatie, It Leasing, Martinair, Microsoft, Netwerkmangement, Servers, T-mobile, Totale Network Automatisering, Virtualisatie,

Contact Morgan Automatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share