Morgana Rotterdam (woonmall)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Watermanweg 209 , 3067 GA Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Morgana Rotterdam (woonmall)

Morgana Rotterdam is een uitgebreide slaapkamerspeciaalzaak met nagenoeg alles op het gebied van slaapkamers, matrassen, bedbodems, boxsprings, linnenkasten en bedtextiel. Wij zijn gespecialiseerd in kasten op maat en slapen op maat.
Aan de hand van een slaaptest kunnen wij u in 8 minuten laten ervaren wat 10 jaar gezond slapen voor u zou kunnen betekenen.

Morgana is in Nederland dé specialist op het gebied van ergonomisch slapen. Ergonomisch slapen houdt eigenlijk in dat u slaapt op een slaapsysteem dat zo goed mogelijk is afgestemd op uw eigen lichaam. Een goede kwaliteit lattenbodem of boxspring geeft vaak wel een redelijke tot goede ondersteuning, maar is niet afgestemd op uw eigen lichaam. Wij leveren slaapsysteem die volledig zijn gepersonaliseerd.
Zoals iedereen een strikt persoonlijke dna-code heeft, heeft elk van ons ook een uniek slaapprofiel. Door het bed aan te passen aan uw lichaamsprofiel, uw slaap-dna, wordt uw lichaam tijdens het slapen op een heel unieke en persoonlijke manier ondersteund.
Zowel de lattenbodems als boxsprings van Ergosleep worden met digitale perfectie afgesteld op maat van uw persoonlijk slaapprofiel.

Naast slaapsystemen op maat zijn wij ook gespecialiseerd in kasten op maat. Geef uw wensen aan bij één van onze adviseurs en wij zorgen voor een inventieve, fraaie oplossing op maat.
Zo hebben wij oplossingen voor schuine daken, lastige hoeken en extra hoge of lage kamers.
Uiteraard wordt alles vakkundig gemeten en gemonteerd. Om alles voor u nog duidelijker te maken kunnen wij uw nieuwe kast volledig digitaal intekenen.

Loop gerust bij ons binnen. U vindt ons op de 2e ring van de woonmall Alexandrium.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do, Za
-
Vr
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MorganaRotterdam/
Twitter: https://twitter.com/MorganavdLinde

Categorieën: Bedding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Morgana Rotterdam (woonmall) in Watermanweg 209, Rotterdam Zuid-Holland 3067 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3067 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827104]