Mozaiekjes

Afdrukken

Is Mozaiekjes incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kiotoweg 307 , 3047 BG Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Mozaiekjes

Mozaïekjes.com is in 2003 opgericht met als doel mooi en betaalbare mozaïek tegels aan een groot publiek te leveren.
Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke en betaalbare prijs. Hiervoor houden wij de ontwikkelingen op de markt, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa, sterk in de gaten om zo scherpe prijzen aan te kunnen bieden.
Inmiddels hebben wij, vanwege de grote vraag, ons assortiment uitgebreid naar Marokkaanse Zelliges, Portugese cementtegels, e.d. Deze tegels kunnen zowel als wandtegels of vloertegels gebruikt worden in de badkamer, keuken of in de rest van het huis.
Wij krijgen onze Mozaïek tegels direct geleverd van de fabrikant, zonder tussenpersonen zodat wij de prijs van deze Mozaïeken zo laag mogelijk kunnen houden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de mooiste tegels die er zijn. Dit moet ook wel, want de keuzes in mozaïek zijn eindeloos.
Onze Marokkaanse Zelliges en cementtegels worden uit eigen productie volgens eeuwenoude traditie, met de hand, vervaardigd in Fez, Marokko. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van deze bijzondere tegels waarborgen en kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.
De producten die op onze website te zien zijn, zijn maar een klein deel van ons assortiment die in onze showroom te zien zijn. Indien u onze showroom wilt bezoeken, kunt u ons eerst altijd het beste eerst bellen vanwege de afspraken die wij mogelijk buiten de deur hebben.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Mozaiekjes in Kiotoweg 307, Rotterdam Zuid-Holland 3047 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tegels diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Tegels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3047 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228889]