Navacqs International B.V en Seal Suppliers B.V. bundelen hun krachten

Navacqs International B.V en Seal Suppliers B.V. bundelen hun krachten van Navacqs Seal Suppliers

Door: Navacqs Seal Suppliers  11-06-2009
Trefwoorden: Spanbanden, Hijsbanden, Verzegelingen

Navacqs International en Seal Suppliers, beiden uit Rotterdam, hebben besloten te fuseren. Na een lange periode van nauw samenwerken worden nu per 1 juni 2009 de krachten definitief gebundeld onder de naam Navacqs Seal Suppliers B.V. Door deze samenwerking zijn wij in staat een nog betere service te garanderen, de bereikbaarheid te verbeteren en een breder assortiment aan te bieden. Navacqs Seal Suppliers werkt samen met de beste leveranciers, om u op deze manier optimaal van dienst te zijn.

Sinds de oprichting in 1987 heeft Navacqs International zicht hoofdzakelijk gespecialiseerd in verzegelingen. Gaandeweg de jaren zijn daar ook diverse andere veiligheids- en transportapplicaties bijgekomen, te denken aan: verzendtassen, container- en trailersloten, span- en hijsbanden, stuwzakken en container lashing equipment.
Enkele jaren daarna is Seal Suppliers ontstaan. Ook deze Rotterdamse firma heeft veel ervaring op het gebied van benodigdheden voor de veiligheids- en transportsector. Trefwoorden voor beide organisaties zijn expertise, maatwerk, een internationaal netwerk en een ruim productassortiment.

Met deze fusie is de ook de komst van een nieuwe website een feit. Met behulp van de duidelijke navigatie kunnen alle producten van Navacqs Seal Suppliers worden bekeken. Daarnaast wordt er met grote regelmaat een nieuwsfeit uitgelicht, van een specifiek (nieuw) product tot de leveranciers waar Navacqs Seal Suppliers mee samenwerkt.

Trefwoorden: Containersloten, Hijsbanden, Spanbanden, Stuwzakken, Verzegelingen, Verzendtassen

Contact Navacqs Seal Suppliers

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share