Neurofeedback Centrum Rotterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valkenstraat 17 , 3011 VR Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Neurofeedback Centrum Rotterdam

ONRUSTIG? VERGEETACHTIG? "DRUK" IN JE HOOFD? CONCENTRATIEVERLIES? MOE OF MAT?

Herkent u dit? Altijd maar druk bezig en toch net niet dat kunnen doen wat je wilt. Door gebrek aan concentratie je taken niet af kunnen ronden of zelfs compleet "vergeten"! Of heeft u na een ongeluk of operatie het gevoel "er niet helemaal bovenop te kunnen komen"?

Dan kan de ZENGAR NeurOptimal™ methode u helpen door middel van neurofeedback training. Neurofeedback training is een voor Nederland nieuwe geavanceerde methode om de hersenhelften beter te laten samenwerken. In Amerika en Canada wordt deze training al op grote schaal succesvol toegepast.

Neurofeedback is inmiddels een bewezen manier om volwassenen en kinderen te helpen hun beperkingen of angsten te overwinnen en sterker in het leven te staan.

Veel mensen beseffen het belang van conditietraining, doen aan fitness en / of aan sport. Daarmee wordt het lichaam fysiek getraind, echter niet de hersenen. ZENGAR NeurOptimal™ neurofeedback training is "fitness for the brain".

Bij deze trainingsmethode worden vijf sensoren op het hoofd aangebracht om de hersengolven te meten. Door het kijken naar een video of luisteren naar muziek worden door het ZENGAR NeurOptimal™ trainingsprogramma de hersengolven geanalyseerd en een zogenaamde "feedback" gegenereerd. Op deze feedback reageren de hersenen op een geheel natuurlijke wijze door zich te reorganiseren en zichzelf daardoor te herstellen.

Door de neurofeedbacktrainer wordt een persoonlijk trainingsprogramma voor u samengesteld. U hoeft niets anders te doen dan naar de video te kijken of naar de muziek te luisteren en te ontspannen!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Neurofeedback Centrum Rotterdam in Valkenstraat 17, Rotterdam Zuid-Holland 3011 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822401]