Nlfin Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pijnackerplein 46 A , 3035 GG Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Nlfin Service

Ons kantoor staat klaar om voor de ZZP en MKB-bedrijven de volledige administratie te verzorgen (ook salarisadministratie). Wanneer de ZZP-er de administratie zelf verwerkt kunnen wij deze controleren en corrigeren daar waar nodig is. Voorts kunnen wij diverse belastingaangiftes verzorgen van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en erfbelasting.
Particulieren zijn ook welkom voor het invullen van hun belastingaangifte. We zijn gevestigd op het Pijnackerplein in Rotterdam-Noord. We bieden de mogelijkheid aan om de administratie op te halen binnen een straal van 5 kilometer van het Pijnackerplein.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nlfin Service in Pijnackerplein 46 A, Rotterdam Zuid-Holland 3035 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3035 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229151]