Paramediplus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorburgstraat 14 , 3037 PM Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Paramediplus

Maak kennis met Paramedi Plus en kindercentrum OctoPlus

Paramedi Plus is een modern paramedisch centrum dat is gevestigd in Rotterdam Noord. In dit gebouw zijn verschillende paramedische disciplines gehuisvest.

De prachtige ruimte van 700m2 (de grootste in Rotterdam!) biedt niet alleen plaats aan een grote fysiotherapiepraktijk met grote trainingszaal, maar ook aan een praktijk voor logopedie, een praktijk voor kinderpsychologie en een praktijk voor diëtetiek. Zij voeren gezamenlijk praktijk onder de naam Paramedi Plus.

Deze disciplines behandelen hier niet alleen individueel hun patiënten, maar waar nodig wordt er gezamenlijk aan de diagnose en behandeling van patiënten gewerkt. Deze multidisciplinaire aanpak is vooral effectief bij de behandeling van kinderen, vandaar dat een speciaal team van onze specialisten de krachten heeft gebundeld in kindercentrum OctoPlus.

In februari 2010 is mede dankzij de inzet van GGD en deelgemeente Noord, het nieuwe pand aan de Voorburgstraat geopend. Alle partijen hebben zich ingespannen voor de realisering hiervan, omdat het belang van dit centrum voor de wijk evident is.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Paramediplus in Voorburgstraat 14, Rotterdam Zuid-Holland 3037 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3037 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827196]