Parlato Luisa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Abraham Kuyperlaan 92 A1 , 3038 PN Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Parlato Luisa

De basis van Luisa Parlato catering is de liefde voor het koken, het zoeken naar de beste ingrediënten, bijna uit liefhebberij. De producten onderscheiden zich door hun oor-spronkelijkheid en verfijnde smaak. Samen met het nodige enthousiasme, kookkunst en volle aandacht voor de opdrachtgever wordt gezorgd voor een aangename sfeer en de heerlijkste gerechten.

De wortels van Luisa Parlato liggen in Sicilië en Napels. Als telg van een boerenfamilie hielp Luisa zelf actief mee met het maken van wijn, olijfolie, inmaak, salami etc. Deze ambachtelijke vaardigheden heeft zij overgenomen in haar werkwijze en recepten. Recepten die nu wereldberoemd zijn waren in haar jeugd dagelijkse kost; friselle, bellini… en zijn van generatie op generatie overgedragen.

Elk jaar wordt er teruggekeerd naar de golf van Napels en het fascinerende Sicilië om de fantasie te prikkelen en zodoende nieuwe impulsen voor nieuwe recepten op te doen. Met recht bieden wij u de ware Italiaanse keuken.

Als u meer informatie wil na deze korte introductie, kunt u altijd contact opnemen via de contact-pagina.

Dezelfde zorgvuldigheid hanteren wij ook bij de presentatie en, op verzoek, de aankleding / decoratie. Op subtiele doch overtuigende wijze wordt ook het oog gestreeld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Parlato Luisa in Abraham Kuyperlaan 92 A1, Rotterdam Zuid-Holland 3038 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3038 PN, Nederland

 • Torus Design

  Argonautenweg 45 Rotterdam Zuid-Holland 3054 RP

 • Imromex

  Homerusstraat 847 Rotterdam Zuid-Holland 3076 LH

 • Proces Verbaal

  President Wilsonweg 20 Rotterdam Zuid-Holland 3069 AP

 • Eagle Eyes

  Zuidplein 486 Rotterdam Zuid-Holland 3083 CX

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228029]