Certified Flex Home

Certified Flex Home van Pay For People

Door: Pay For People  06-07-2009
Trefwoorden: Salarisadministratie, Loonadministratie, Payroll

Brancheorganisaties ABU en NBBU hebben het keurmerk voor huisvesting ontwikkeld van arbeidsmigranten. Met de sticker ‘certified flex home’ geven zij aan dat een uitzendonderneming goed omgaat met de huisvesting van de arbeidsmigranten en dat de woning voldoet aan de gestelde eisen.


Met de steden Rotterdam en Den Haag hebben de organisaties convenanten gesloten. Hierdoor worden verblijfsgegevens van voornamelijk Poolse arbeidsmigranten inzichtelijk voor de gemeenten en de uitzendbureaus die met arbeidsmigranten werken, komen van hun malafide imago af. De komst van het keurmerk betekent voor alle betrokken partijen vooruitgang.


De huisvestingsnormen die zijn vastgelegd, betreffen onder andere minimaal 10 vierkante meter beschikbare woonruimte per persoon, een verbod om winst te maken op huisvesting en goede voorzieningen op het gebied van sanitair en kookgelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.certifiedflexhome.nl.

Trefwoorden: Loonadministratie, Payroll, Payrolling, Salarisadministratie, Uitzendbureau Beginnen, Uitzendbureau Starten,