Fitness & Payrolling

Fitness & Payrolling van Pay For People

Door: Pay For People  10-04-2009
Trefwoorden: Salarisadministratie, Loonadministratie, Sportschool

Bij Pay for People melden zich steeds meer sportscholen die geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van de complete loonadministratie.

Deze branche beschikt over een divers werknemersbestand, zoals parttimers, fulltimers, oproepkrachten, horecawerknemers en instructeurs. Om klanten te binden hebben sportscholen deze mensen nodig, maar tegelijkertijd zorgt dit bestand voor een kluwel van regels op het gebied van de loonadministratie waar werkgevers geen tijd voor hebben.

Veel fitnesscentra hebben de loonadministratie al gedeeltelijk uitbesteed aan een accountantskantoor. Maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen van een complete uitbesteding via payrolling?

Pay for People wordt bij een samenwerking de juridische werkgever van uw werknemers. Dit betekent dat wij naast alle administratieve lasten ook de werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte van u overnemen. Voor fitnesscentra betekent dit veel minder zorgen.

Via Pay for People kunnen wij werknemers verlonen via de CAO voor uitzendkrachten. Hierdoor kunnen wij uw werknemers zeer flexibele arbeidscontracten op maat aanbieden. Het is een optie om contracten af te sluiten die de slogan hebben: ‘geen werk, geen salaris’. Dit kan sportscholen met een wisselend werknemersbestand rust geven.

Trefwoorden: Fitnessbranche, Loonadministratie, Payroll, Payrollen, Payrolling, Salarisadministratie, Sportschool