Flexibele arbeid vermindert stress

Flexibele arbeid vermindert stress van Pay For People

Door: Pay For People  23-04-2009
Trefwoorden: Payroll, Payrolling, Payrollen

Het consultingbureau WFD raadt werkgevers aan flexibele arbeid in te zetten om de hoge werkdruk en stress op de werkvloer te verminderen. Dit advies komt voort uit een internetenquête onder ruim honderd ondervraagde Amerikaanse managers. Het merendeel van de deelnemers geeft aan dat de stress op de werkvloer het afgelopen jaar aanzienlijk is toegenomen. (bron: www.hrpraktijk.nl)


Flexibele arbeid past binnen het concept van ‘het Nieuwe Werken’ dat meerwaarde hecht aan een toename van parttimers en oproepkrachten binnen organisaties. Zij zorgen voor een vermindering van overcapaciteit en tegelijkertijd voor meer bewegingsvrijheid binnen functies. Deze constructie haalt daardoor de druk van de ketel en reduceert het stressniveau op de werkvloer.


Voor veel werkgevers betekent een lossere band met werknemers vaak ook meer onzekerheid en angst voor het verliezen van controle. Dit hoeft niet zo te zijn. Als u kiest voor payrolling bij Pay for People dan kunnen wij als juridische werkgever uw werknemers flexibele contracten aanbieden die voor beide partijen eenvoudig opzegbaar zijn. Daarnaast betaalt u alleen voor de gewerkte uren. De perfecte oplossing voor een flexibele schil.


Bezoek onze website voor meer informatie: www.payforpeople.nl.

Trefwoorden: Flexibele Arbeid, Flexibele Contracten, Flexibele Schil, Payroll, Payrollen, Payrolling