Kostenbesparing op ingeleend personeel!

Kostenbesparing op ingeleend personeel! van Pay For People

Door: Pay For People  10-03-2009
Trefwoorden: Salarisadministratie, Loonadministratie, Payroll

Als specialist in payrolling en back-office voor uitzendorganisaties doen wij al 10 jaar zaken met het MKB in verschillende bedrijfstakken. De laatste jaren weten grote (vaak beursgenoteerde) ondernemingen ons ook steeds vaker te vinden.
Voor alle ondernemingen met een flexibele schil is payrolling een zeer interessante optie; niet alleen gezien vanuit flexibiliteit maar ook zeker uit kostenoogpunt. U betaalt bij ons immers niets voor werving & selectie, omdat u dat zelf doet. Vervolgens neemt Pay for People het flexibel werkgeverschap over en neemt daarmee alle rompslomp en risico’s weg.


Een andere zeer belangrijke overweging om met Pay for People samen te werken is de kostenbesparing op inleen. Hoe vaak komt het niet voor dat een kandidaat via een bureau wordt ingeleend, de inleentermijn wordt bereikt, maar geen gebruik wordt gemaakt van de overnamemogelijkheid, omdat u bijvoorbeeld gebruik wil blijven maken van de flexibiliteit. Op zo’n moment kan juist het gebruik maken van het recht tot kosteloze overname voor enorme kostenbesparingen zorgen door de kandidaat tegen dezelfde arbeidsvoorwaarden bij Pay for People onder te brengen. Hierbij vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij onder geen beding de verstandhouding met uw leveranciers op de proef willen stellen; u maakt gebruik van uw rechten, nadat een bureau voldoende aan de plaatsing heeft verdiend.


Tenslotte willen wij graag opmerken dat kwaliteit bij ons op nummer 1 staat, ons NEN 4400-1 en ons ABU- en NBBU-certificaat zijn hiervan voorbeelden. Tevens is het meedenken met de klant van groot belang. Zo staan wij open voor eventuele aanpassingen en/of toevoegingen van de functionaliteiten van onze uitgebreide webapplicatie.

Geïnteresseerd om samen naar uw situatie te kijken? Wij komen graag naar u toe!

U kunt contact met ons opnemen op 010-2250488 of info@payforpeople.nl

Trefwoorden: Back-office, Loonadministratie, Payroll, Payrollen, Payrolling, Salarisadministratie, Uitzendbureau Beginnen, Uitzendbureau Starten,