Nieuwe website Pay for People meer dan een corporate site

Door: Pay For People  28-12-2011
Trefwoorden: Backoffice, Flexibele Arbeid, Flexibele Contracten

ROTTERDAM 28 december 2011 - Met één druk op de knop ging de nieuwe website van Pay for People eerder deze maand live. Uiteraard staat op deze nieuwe website alles wat bezoekers willen weten over de Rotterdamse payroll-organisatie en specialist in flexibele arbeid. Maar www.payforpeople.nl is meer dan een corporate site, het is vooral een plek waar (uitzend)ondernemers, groot en klein, terecht kunnen voor informatie over de administratieve processen rond flexibele arbeidsverhoudingen.

Expertise
Het werkgeverschap wordt steeds complexer en het bedrijfsleven ziet daardoor meer en meer de toegevoegde waarde van specialisten op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen. Het aantal payroll-organisaties groeit de laatste jaren dan ook enorm. “Er is echter veel kaf onder het koren in de branche”, vertelt directeur Wouter Veer. ‘Belangrijk dus dat ondernemers zich vooraf goed laten informeren en in ieder geval letten op de expertise, betrouwbaarheid en de exacte voorwaarden van een partij.”

Goed geïnformeerd
Informatie waar Pay for People niet geheimzinnig over doet en die duidelijk op haar site staat. Veer: “Op onze nieuwe website beschrijven we niet alleen hoe wij zaken doen, we geven ook inzicht in de branche en proberen antwoord te geven op administratieve vragen van ondernemers. Wij vinden dat ondernemers alleen een weloverwogen keuze kunnen maken voor een payroll-organisatie als zij goed geïnformeerd zijn. En natuurlijk is het mooi als de keuze dan op ons valt.”

Specifieke doelgroepen
Pay for People richt zich met haar nieuwe website op zeer specifieke doelgroepen: uitzendbureaus, inleners, MKB, horeca-ondernemers, zelfstandigen en natuurlijk werknemers die al werken via de Rotterdamse arbeidsspecialist. Veer: “We hebben bewust voor deze specifieke indeling gekozen. Deze doelgroepen verdienen namelijk elk hun eigen benadering. Dat blijkt ook uit onze dienstverlening. Wij zorgen dat intermediairs zich voor de volle 100% kunnen richten op het bemiddelen van kandidaten en geen omkijken meer hebben naar software en backoffice-zaken. Inleners krijgen via ons inzicht, overzicht en controle over hun flexibele schil en werknemers en zelfstandigen geven we de vrijheid zelf hun werk te kiezen, onder de beschermende paraplu van Pay for People.”

Nieuws
En natuurlijk is op de nieuwe website van Pay for People (bijna) dagelijks branchegerelateerd en eigen nieuws te lezen en staan ook de verslagen van de inspiratiebijeenkomsten die de Rotterdamse arbeidsspecialist vier keer per jaar organiseert.

www.payforpeople.nl

Trefwoorden: Administratie Uitzendbureau, Backoffice, Flexibele Arbeid, Flexibele Contracten, Uitzendondernemer,

Andere producten en diensten van Pay For People

03-04-2013

'Dag van de uitzendondernemer' groot succes!

De belangstelling voor de eerste editie van ‘Dag van de uitzendondernemer’ op donderdag 28 maart 2013 was groot. Ruim 100


12-02-2013

Pay for People introduceert 'Dag van de uitzendondernemer'

Op donderdag 28 maart 2013 vindt in Rotterdam de eerste ‘Dag van de uitzendondernemer’ plaats.


06-12-2012

Vorst-WW, ook voor uitzendondernemers?

Pay for People wil bijdragen aan een flexibele arbeidsmarkt door zoveel mogelijk inleners, intermediairs en werknemers efficiënt en effectief gebruik laten maken van de mogelijkheden. Wij faciliteren inzicht, overzicht, transparantie, controle, gemak, zekerheid, efficiëncy, effectiviteit, kennisdeling en ondersteuning voor alle betrokken partijen.


05-12-2012

Inspiratiebijeenkomst Pay for People wederom groot succes

Pay for People gelooft dat administratieve processen rondom flexibele arbeidsverhoudingen veel beter en slimmer geautomatiseerd en ondersteund kunnen worden. Werken met een flexibele schil (voor inleners), het ondernemen in de uitzendbranche (voor intermediairs) of het flexibel werken (voor werknemers of zelfstandigen) wordt dan een fluitje van een cent.


02-11-2012

Pay for People helpt uitzendondernemers zakendoen tijdens inspiratiebijeenkomst

Pay for People is de specialist in flexibele arbeid. Snelle en juiste verloning en facturatie, perfecte service en bereikbaarheid, alle administratie online toegankelijk. Inleners van flexibel personeel, uitzend- en detacheringsbureaus én werknemers en zelfstandigen profiteren van overzicht, gemak, beperking van risico's en zeer lage verwerkingskosten.


06-07-2012

Pay for People biedt AVV-loze uitzendbureaus soelaas

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. En we verzorgen de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Dat doen we professioneel, persoonlijk en met passie. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88.


06-06-2012

Pay for People helpt uitzendondernemers op weg

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie.


06-06-2012

Pay for People helpt uitzendondernemers op weg

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie.


23-04-2012

‘Pay for People wijst uitzendondernemers op Low Hanging Fruits’

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88.


16-04-2012

Pay for People presenteert de eerste écht volledig gepersonaliseerde backoffice via ‘backoffice.nl’

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op onze website of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, [email protected]


19-03-2012

Donderdag 22 maart: Starters Spreekuur voor uitzendondernemers bij Pay for People in Rotterdam

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt.


11-11-2011

“Pay for People doneert ruim drieduizend euro aan Trees for Travel op Dag van de Duurzaamheid”

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie.


07-11-2011

‘Pay for People gunt klanten en relaties blik achter de schermen in Diergaarde Blijdorp.’

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt.


17-10-2011

Pay for People wijst uitzendondernemers op kansen en bedreigingen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt.