Uitbesteding van het juridische werkgeverschap!

Uitbesteding van het juridische werkgeverschap! van Pay For People

Door: Pay For People  24-03-2009
Trefwoorden: Salarisadministratie, Loonadministratie, Payroll

Als payrollspecialist nemen wij zonder moeite uw loonadministratie of complete back-office van uw uitzendorganisatie over. Dit doen wij al 10 jaar voor verschillende bedrijfstakken in het MKB.


In deze tijd is het belangrijk voor werkgevers om zich op de core- business te kunnen richten. Het uitbesteden van het juridische werkgeverschap kan daarbij een belangrijk hulpmiddel zijn. U hoeft zich niet meer bezig te houden met gewerkte uren, overuren, loonstroken, jaaropgaven, vakantiedagen, vakantiegeld, de belastingdienst, werknemersverzekeringen en het UWV. In ons tarief zitten al deze elementen besloten en u betaalt nergens achteraf voor.


Tijdbesparing is niet het enige voordeel dat uitbesteding u oplevert. Nu betaalt u ook niet-gewerkte dagen uit aan uw werknemer. Hieronder vallen bijvoorbeeld ziektedagen. Wij brengen u alleen de gewerkte dagen in rekening.


Wij maken gebruik van de CAO’s voor uitzendkrachten: de ABU en de NBBU CAO. Hierdoor kunnen wij naast het verzorgen van uw loonadministratie, uw werknemers zeer flexibele arbeidscontracten aanbieden.


Geïnteresseerd om samen naar uw situatie te kijken? Wij komen graag naar u toe!

U kunt contact met ons opnemen op 010-2250488 of info@payforpeople.nl

Trefwoorden: Back-office, Loonadministratie, Payroll, Payrollen, Payrolling, Salarisadministratie, Uitzendbureau Beginnen, Uitzendbureau Starten,