Uitkomst voor detacheringbureaus!

Uitkomst voor detacheringbureaus! van Pay For People

Door: Pay For People  03-04-2009
Trefwoorden: Detachering, Salarisadministratie, Loonadministratie

In deze tijden is het vechten voor opdrachtgevers. Met name detachering- en werving&selectiebureaus zijn op zoek naar mogelijkheden voor een meer flexibele dienstenverlening.


Wat kunt u extra doen om de positie van uw onderneming in deze markt te versterken en uw detachanten meer mogelijkheden te bieden?


Het antwoord op deze vragen is het uitbesteden van het juridische werkgeverschap aan Pay for People. Als payrollspecialist verlonen wij uw detachanten volgens de CAO’s voor uitzendkrachten van de ABU en de NBBU. Wij bieden uw detachanten arbeidscontracten aan die flexibeler zijn dan detacheringcontracten. Dit geeft alle partijen ruimte. Uw klanten krijgen namelijk de flexibiliteit waarop ze wachten, u bent van de rompslomp van de loonadministratie en de werkgeversrisico’s af en uw detachanten kunnen blijven werken.


Pay for People biedt u dus een extra tool aan om de concurrentiestrijd aan te gaan. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan naar 010-2250488 en vraag naar Timo Onink.

Trefwoorden: Detachering, Loonadministratie, Payroll, Payrollen, Payrolling, Salarisadministratie, Uitzendbureau Beginnen, Uitzendbureau Starten,