Uitzendbureau beginnen?

Uitzendbureau beginnen? van Pay For People

Door: Pay For People  24-03-2009
Trefwoorden: Loonadministratie, Payroll, Payrolling

Denkt u er over na om een uitzendbureau op te starten? Of u wilt u de complete back-office van uw uitzendbureau gaan uitbesteden? Als payrollspecialist biedt Pay for People u kennis en expertise met onze franchise formule. Wij delen onze ruime ervaring in de uitzendbranche graag met u!


Hoe werkt de franchise formule? U werft en selecteert personeel voor uw klanten. Zodra een werknemer gaat starten komt hij of zij bij ons in dienst. Wij worden dus juridische werkgever en lenen deze werknemer vervolgens exclusief aan u uit. Wij verzorgen de loonadministratie, het opbouwen en uitbetalen van reserveringen en bijvoorbeeld de doorbetaling tijdens ziekte. U betaalt hiervoor een vast en laag tarief per gewerkt uur.


Uw klant ontvangt van ons vervolgens een factuur voor het ingeleende personeel, op basis van het tarief dat u met hem afspreekt. U kunt per klant beslissen of de facturatie uit uw naam (met uw logo en rekeningnummer) of uit onze naam plaatsvindt. Als wij rechtstreeks aan uw klant factureren krijgt u van ons een creditnota met de door u gerealiseerde marge.


Een aantal keren per jaar organiseren wij bijeenkomsten voor aangesloten uitzendbureaus en/of starters. Tijdens deze avonden brengen wij u de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt, er is ruime gelegenheid tot netwerken en externe sprekers zullen u voorzien van een inspirerende training of workshop.


Geïnteresseerd in onze franchise formule? Wij tonen u graag de mogelijkheden!

 
U kunt contact met ons opnemen op 010-2250488 of mail naar info@payforpeople.nl.

Trefwoorden: Back-office, Loonadministratie, Payroll, Payrollen, Payrolling, Salarisadmninistratie, Uitzendbureau Beginnen, Uitzendbureau Starten,