People’s Business netwerkevent

Afdrukken

Is People’s Business netwerkevent incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beursplein 37 , 3001 DB Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over People’s Business netwerkevent

People’s Business 2.0! is hét ontmoetingsmoment in het nieuwe jaar voor het bedrijfsleven van regio Rijnmond. Het vernieuwde People’s Business biedt een hoogwaardig platform, waar de diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar kunnen leggen. Een stimulans voor innovaties van de toekomst.
Het netwerkevent kent een grote verscheidenheid aan sectoren, een gevarieerd kennis- en ontmoetingsprogramma, belangwekkende sprekers en exposure voor uw MKB of (middel)grote onderneming. Alles onder het genot van culinaire lekkernijen en entertainment. People’s Business trekt jaarlijks meer dan 4.000 bezoekers en ruim 90 exposanten. Zij vormen een ultieme mix van belangstellenden en influencers van bedrijven uit de regio.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is People’s Business netwerkevent in Beursplein 37, Rotterdam Zuid-Holland 3001 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Business diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Business per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3001 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810570]