innerlijke en uiterlijke verzorging

Door: Persoonlijke Huidverzorging G. Verroen  30-11-2011
Trefwoorden: Gezichtsbehandelingen

Graag geven wij u op deze pagina een rondleiding door onze schoonheidssalon, hoe wij werken en waarmee wij werken.

De aromatherapie is hier een voorbeeld van Met S.P.A. behandelen wij niet alleen de huid of een huidprobleem,
maar werken wij ook aan de oorzaak hiervan!

Het merk bevat naast uitwendige huidverzorging ook producten voor inwendig gebruik. Daarom geven wij u bijvoorbeeld niet alleen een acne behandeling, maar werken wij ook actief op de oorzaak van acne. Hiervoor hebben wij voor u verschillende therapeutische producten. Wij informeren u graag tijdens een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Gezichts behandelingen voor Acne-Comèdonen-Verstopte poriën Verslapping-Rimpelvorming-Couperose-Déhydratatie

Zomaar een rijtje woorden maar deze woorden kunnen grote huidproblemen opleveren. In onze schoonheidssalon hebben we diverse behandelingen waarmee we deze problemen kunnen oplossen. Hieronder volgt een kleine opsomming van onze probleemoplossende behandelingen.

Peeling/Dieptereiniging, Régénérerend/Tonifiërend, Uursbehandeling, Kuurbehandeling, Granenpeeling, Oogbehandeling, Decollete behandeling Gezichtsmassage, Epileren, Harsen, Verven.

Voor de lichaamsbehandelingen kunnen wij u diverse behandelingen aanbieden.

Van een Pakking met Algen en etherische olién tot diverse kuurbehandelingen van het lichaam door middel van inwikkeling, de behandelingen zijn zowel afgestemd op het probleem als ontspannend.
Speciaal voor u belichten wij de Hot-Stone massage….

De stenen die voor Hot-Stone massage gebruikt worden in onze schoonheidssalon zijn over het algemeen lava of basaltstenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast. De stenen komen uit rivierbeddingen ,of de zee, in elk geval hebben ze hun vorm door de natuur gekregen en niet machinaal (door trommelen bijvoorbeeld). Ze komen van schone en energierijke gebieden. De massage word uitgevoerd met 100% etherische oliën. duur +/- 45 min.

Van manicure tot pedicure, hier kunnen we kort in zijn…. Meer dan 40 jaar ervaring en hoge rankings bij nationale kampioenschappen zorgen voor een perfect resultaat….

Ook zijn wij gecertificeerd schoonheidssalon voor Mesotherapie…..

In tegenstelling tot botox en diverse fillers werken wij uitsluitend met lichaamseigen werkzame stoffen . Indien het juiste aantal micro-injecties gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste (hoge) concentratie, zijn de resultaten verbluffend. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een perfecte conditie is. Zonder voorbehoud kan gesteld worden, dat u ziet dat na de behandelingen iemands (uw) huid er weer uitziet als voor jaren terug.

BRUIDSMAKE-UP

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien!!!! Wij realiseren dit voor u….. Eerst overleggen wij met u de speciale wensen waarna wij een proefmake-up aanbrengen, op de grote dag zelf zorgen wij voor een verpletterende indruk…..

Voor informatie verwijzen wij u naar ons contact formulier op onze website, wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op…..

Met vriendelijke groeten,
Evelien Commijs 

Trefwoorden: Gezichtsbehandelingen

Contact Persoonlijke Huidverzorging G. Verroen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share