Nieuw in onze salon!!! Afslanken met Sanaslank

Nieuw in onze salon!!! Afslanken met Sanaslank van Persoonlijke Huidverzorging G. Verroen

Door: Persoonlijke Huidverzorging G. Verroen  30-11-2011
Trefwoorden: Afslanken

    

Het eiwitdieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energie leverancier; de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet, dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam.

Tijdens het dieet is er geen sprake van hongergevoel. Dit omdat de producten, door de grote hoeveelheid goede eiwitten, erg verzadigend werken. Ook zijn er 6 eetmomenten per dag. Het lichaam ziet het eten van de eiwitmaaltijden niet als schaarste. Hierdoor blijft de stofwisseling hoog en zal er na de beëindiging van het dieet geen sprake zijn van het alom bekende jojo effect. Bovendien zorgen de eiwitten voor het behoud van de spiermassa. U voelt zich energiek en u zult stralen!!!

Indien u meer informatie of een persoonlijk intake gesprek wenst, vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens zijn wij uiteraard bereikbaar op 010-4192410 of via

Bij SanaSlank Rotterdam kunt u snel gewicht verliezen en op gewicht blijven!!!!

Trefwoorden: Afslanken

Contact Persoonlijke Huidverzorging G. Verroen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share