Pharox distribueert CMO Compliance software

Pharox distribueert CMO Compliance software van Pharox Automatisering

Door: Pharox Automatisering  22-10-2008

Spijkenisse / Melbourne, 21 oktober 2008
Pharox Automatisering B.V. maakt vandaag bekend dat zij een exclusieve partnerovereenkomst heeft gesloten met CMO International ApS voor de verkoop, hosting en training van de CMO Compliance softwareoplossingen in de Benelux.

De CMO Compliance oplossing bestaat uit een softwarepakket dat volledig voorziet in de behoefte van een organisatie of bedrijf op het gebied van compliance en risicobeperking. Deze zeer flexibele en uitgebreide software is aan te passen aan bestaande procedures. Men kan acties plannen, inspecties, assesments, controles en audits uitvoeren, uitstaande acties agenderen en controleren en rapporteren op het gebied van compliance en risico’s.

Pharox levert al op maat gemaakte oplossingen aan bedrijven, (semi)overheden en NGO’s op het gebied van compliance. “Wij zijn verheugd dat we het CMO Compliance softwarepakket kunnen toevoegen aan ons portfolio”, zegt Gerton Lusink, Algemeen Directeur van Pharox. “Hiermee hebben we een volledig palet aan oplossingen voor de gehele assurancemarkt. Door middel van een ASP model, hosted server model of een eigen server kunnen wij nu zowel pakket software als uitgebreide maatwerkoplossingen bieden.” CMO Compliance heeft een gevestigde positie en veel ervaring met verschillende toepassingen in een groot aantal verschillende industrieën. “Door deze samenwerking kunnen we veel verschillende type opdrachtgevers bedienen. Daarnaast kunnen klanten maximaal profiteren van de kennis en ervaring die is opgedaan.”

“Wij zien de Benelux als één van de veel belovende regio’s voor Compliance management software,” zegt Scott Macaw, Directeur CMO International ApS. “Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Pharox. Ze beschikken over gedegen kennis en ervaring op het gebied van assurance, audit, inspectie en compliance. Wij voorspellen een mooie toekomst voor deze samenwerking in de Benelux.”

Over Pharox
Pharox Automatisering B.V. is opgericht in 1992. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van audit-, assessment- en inspectiontoepassingen door middel van database systemen, internetapplicaties en clientsoftware. Het bedrijf biedt een volledige dienstverlening bestaande uit project planning, ontwikkeling, project management, hosting, onderhoud en support.

Over CMO
CMO COMPLIANCE is een end-to-end softwarepakket van CMO International, een wereldspeler op het gebied van softwareoplossingen voor audit, inspectie, certificering en compliance management. Wereldwijd hebben klanten voordeel van een zeer rijk uitgevoerde oplossing die volledig is aan te passen aan de behoefte van de klant. Daarnaast biedt het bedrijf een uitzonderlijke dienstverlening en support, waardoor de klant kostenbesparend een betere organisatie kan bewerkstelligen.

Noot voor de redactie:
Nadere informatie is beschikbaar op www.pharox.nl maar u kunt ook contact opnemen met de heer V. Shypoorchian op 0181-689689 of per e-mail [email protected]

Pharox Automatisering B.V.
Stevinweg 12
3208 KM Spijkenisse
Nederland
Telefoon: +31 (0)181 689689


Contact Pharox Automatisering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share