Bruidsbeurs zondag 2 november in Historisch Delfshaven

Bruidsbeurs zondag 2 november in Historisch Delfshaven van Philogirl

Door: Philogirl  21-10-2008

De jurk van de bruid van de bruidsbeurs is beschilderd door de kunstenaars Alex Meidam en Hans Kleinjan van MK studio’s te Historisch Delfshaven. Deze kunstenaars zijn ver buiten Historisch Delfshaven bekend en hebben bijvoorbeeld ook medewerking verleend aan de Holland Days van de Nederlandse Ambassade in Riga te Letland. Aan dit bijzondere kunstproject hebben verder ook vele andere ondernemers van Historisch Delfshaven op hun eigen manier bijgedragen.

De bijzondere en kunstzinnige bruidsjurk wordt na de beurs geveild ten bate van het Kindercentrum i.o. van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Jaarlijks komen er in Het Oogziekenhuis 150.000 patiënten, waarvan 20.000 kinderen onder de 15 jaar. Op dit moment komen deze kinderen terecht op met volwassenen gemengde spreekuren en bij artsen die geen kinderspecialisatie hebben. Om meer voor deze kinderen te kunnen betekenen, wil Het Oogziekenhuis Rotterdam een kindercentrum in het ziekenhuis openen. Met de komst van dit centrum kunnen kinderen beter geholpen worden in een omgeving waar ze zich meer op hun gemak voelen. De zorg wordt specifiek afgestemd op de behoeften en wensen van de kinderen. En ook worden de muren vrolijk beschilderd, komt er speciaal speelgoed en dragen de dokters geen 'enge' witte jassen.

De bruidsbeurs vindt plaats in Historisch Delfshaven. Historisch Delfshaven is een van de meest bijzondere stadsgebieden van Rotterdam, mede of juist dankzij de geweldige historie. Vertrokken vroeger de Pilgrim Fathers vanuit Delfshaven richting Amerika op weg naar hun toekomst in het nieuwe land, in het heden kunnen bruidsparen vanaf Historisch Delfshaven de eerste stap zetten richting hun gezamenlijke toekomst. Dit kan door te trouwen in de enige bierbrouwerij die Rotterdam rijk is, namelijk Stadsbrouwerij De Pelgrim. Deze bijzondere trouwlocatie is daarnaast ook de locatie waar de bruidsbeurs op 2 november plaatsvindt.

De bruidsbeurs vindt plaats op zondag 2 november in Stadsbrouwerij de Pelgrim.
Tijdstip: 11.00 – 17.00.
Meer informatie over de bruidsbeurs: Minous Bruidsmode, tel. 06 34 55 77 12.